FODISZ Esélyegyenlőségi Futam
2016. október 4.Admin

A Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetsége a Budapest Sportiroda által szervezett 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál keretein belül a BSI-vel együttműködésben idén is FODISZ Esélyegyenlőségi Futamot szervez. Az eseményen egy 500 m-es külön futam keretein belül biztosítanak lehetőséget több mint 250 fogyatékos gyermeknek, hogy ép társaikhoz hasonlóan ők is átélhessék a versenyzés örömeit és izgalmait.

FODISZ Esélyegyenlőségi Futam

A versenyen való ingyenes részvétel biztosításán túl a szövetség a futás után meghívja a versenyzőket egy hot-dogra is a Városligetben. Terveik szerint a múlt évi sikeres programhoz hasonlóan az 500m-es versenyen minden általuk meghívott fogyatékos gyermekkel idén is egy közéleti személyiség (sportoló, zenész, színész) fog együtt futni, ezzel is azt szeretnék közvetíteni a magyar társadalom felé, hogy a fogyatékkal élő emberek integrációja egy kiemelt és nagyon fontos feladat.

Az esemény elnevezése: 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál – FODISZ Esélyegyenlőségi Futam. Az esemény (futás) időpontja: 2016. október 8. 11.45 óra (FODISZ futam) A program időtartama: 2016. október 8. 11.00 – 13.00 óra.

Regisztrációs határidő: 2016. október 4. 23.00

Bővebb információ és regisztráció a FODISZ honlapján.

forrás és fotó: FODISZ

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!