Judo MEFOB 2016 versenykiírás
2016. november 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Szeretettel várjuk a versenyzőket és érdeklődőket az idei Judo MEFOB-ra!

A verseny megnevezése: Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Judo Bajnokság, rendezője: Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség megbízásából az MJSZ.

Helye: UTE (1044 Budapest, Megyeri út 13.), ideje: 2016. november 27. (vasárnap). Mérlegelés: 9:00 – 10:00 óráig Kezdés: 11:00 órakor.

A verseny célja eldönteni a 2016/2017. tanév egyetemi-főiskolai bajnoki címek, helyezések sorsát, a versenyszerűen sportolók és a hobbiból, amatőr szinten művelők kategóriájában. Súlycsoportok:

  • női: -48, -52, -57, -63, -70, -78, +78 kg (mérkőzés idő az "A" kategóriában 4-, ill. a "B" kategóriában 3 perc)
  • férfi: -60, -66, -73, -81, -90, -100, +100 kg (mérkőzés idő az "A" kategóriában 5-, ill. a "B" kategóriában 3 perc)

Lebonyolítás: 4 szőnyegen az MJSZ szabályai szerint 6 vagy több fő esetén KO, 5 vagy kevesebb fő induló esetén körmérkőzés. (1 fő esetén nem kerül sor a bajnoki cím kihirdetésére.)

Indulási feltételek:

  1. „A” kategóriában: Diákigazolvány, neptunkód, érvényes MJSZ tagsági könyv (Tagdíjbefizetés-, „Versenyzési engedély” igazolása az adott évre), sportorvosi engedély.
  2. „B” kategóriában: Diákigazolvány, neptunkód
  3. A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt, az indulók balesetbiztosításáról mindenki maga gondoskodik.
  4. "B" kategóriában azok a hallgatók vehetnek részt, akik MJSZ által rendezett versenyen az elmúlt öt évben nem vettek részt, beleértve a Csapatbajnokságokat is.

Díjazás:

  • I - III. helyezettek - érem
  • I - III. helyezett csapatok serlegdíjazásban részesülnek
  • Eredményszámítás: Az indított hallgatók összesített eredményei alapján történik a csapatverseny eredmény számítása. Intézményenként és súlycsoportonként a négy legjobb teljesítményt nyújtó versenyző eredménye számít I., II., III., IV., V., VII. helyezés: 7, 5, 4, 3, 2, 1 pont

Nevezés:

  • MEFOB Általános Versenykiírásban meghatározottak szerint a verseny helyszínén.
  • A MEFS Elnökség döntése értelmében valamennyi MEFS rendezvény automatikusan csatlakozik a SportPONT programhoz. Ennek keretében a regisztráció alkalmával az alábbi adatok kerülnek rögzítésre: felsőoktatási intézmény, név, neptunkód, születési dátum. A rendező fenti adatokat a versenyt követően átadja a MEFS-nek.

Regisztrációs díj: 500 Ft / fő (a MEFS előírásainak megfelelően)

Résztvevők

  • Államilag elismert diplomát adó, felsőoktatási intézmények képviseletében résztvevő hallgatók, akik legalább négy féléves oklevelet adó képzésben vesznek részt a verseny időpontjában.
  • Az adott félévre a nevezett intézménybe beiratkozott hallgatói (nappali vagy levelező tagozatos, illetve doktorandusz képzésben), állampolgárságra és életkorra való tekintet nélkül.

Általános információk

  • Az öltözőben illetve a teremben hagyott tárgyakért, értékekért a rendező felelősséget nem vállal.
  • Az értékek őrzéséről a résztvevőknek maguknak kell gondoskodni.

Megközelítés

  • Autó: A belvárosból érkezve a Váci út – Megyeri út útvonalon
  • Tömegközlekedés: Az M3-as metró újpesti végállomásától a 30-as, a 147-es, a 196-os, a 104-es, vagy akár a 122-es busszal is el lehet jutni a létesítményhez.
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!