Síkölcsönzés a kötelező sítáborra
2016. december 21.Rekreáció Tanszék

A sífelszerelések arzenálja ekkora létszámra nagyon korlátozott, de kölcsönzése a tábor idejére ingyenes. Az nehezen jön ki, hogy a TF 60 pár sícipője pont passzolna 186 TF hallgatóra. Kérem a sízéssel már megismerkedett hallgatókat, vegyék a fáradtságot és hozzák el saját, vagy kölcsönzött alpesi felszereléseiket! (alpesi sícipő, síléc biztonsági kötéssel, síbot).

Nekik nem kell a felszereléspróbára kiírt időponton megjelenni, de kérem, hogy értesítsenek, „Saját felszerelésem van” aláírás, melyik dátum szerinti turnusba jön (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Minden hallgatót kérek, hogy akinek lehetősége van, kölcsönözzön ismerősöktől egy lábára passzoló „kényelmes” alpesi sícipőt! Annak egyik felét elegendő elhozni a síléc beállításához azoknak, akik a január 29-én és a február 19-én kezdődő turnusokkal utaznak és a sílécet a TF szertárából kérik.

Akik a harmadik vagy negyedik (február 25 illetve március 3-án kezdődő) turnusban vesznek részt és sícipőt tudnak maguknak hozni, de lécet a TF-től kérnek, azoknak is elegendő egy e-mailt írni: „Van sícipőm, kérek sílécet és síbotot a TF-től” (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Ők a helyszínen kapnak majd lécet és botot, ott állítjuk be a síkötést.

A tábor hivatalos tematikájában a sífutás és alpesi sízés szerepel, de csak az alpesi felszerelést (sícipőt, alpesi lécet és síbotot) kell mindenkinek kiválasztania. A sífutáshoz a helyszínen adunk felszerelést! Felpróbált alpesi sícipő nélkül ne merjen senki beállítani a táborba!

Csak a megadott időpontban tudunk felszerelést választani a TF szertárából a számotokra, ezért az időpontokat tartsátok be! A felszerelés (sícipő) próbája nagy jelentőségű, fejenként kb. 15 percet vesz igénybe, de egyszerre csak 2-4 fő próbálhat, ezért türelmeteket kérjük, és kulturált magatartásotokra számítunk. Érdemes egy pár sízoknit hozni a próbára. A sícipőket névre szóló matricával, a személyre szólóan kiválasztott és beállított léceket pedig azonosító jelzésük alapján megőrizzük számotokra az indulásig (D-épület alagsor), hogy a harmadik és negyedik turnus résztvevői is felpróbálhassák! Az összes TF-es felszerelést eljuttatjuk a tábor helyszínére az első és második turnus kiutazásakor.

Harmadik és negyedik turnus hallgatói figyelem! A szertári kiadások alatt, a sícipők közül kell választanotok. Csak azok kapnak a 3. és 4. turnusban TF felszerelést kint Szlovákiában, akik itthon felpróbálták a sícipőt, és könyveltük, hogy mire tartanak még kint igényt! (síléc és síbot)

Felszereléspróba időpontjai (D-csarnok alagsora)

Az 1. turnus résztvevőinek

  • január 23. hétfő, 11,00-12,00: nappalisok A-F kezdetű családnévvel
  • január 23. hétfő, 12,00-13,00: nappalisok G-N kezdetű családnévvel
  • január 24. kedd, 11,00-12,00: nappalisok M-SZ kezdetű családnévvel
  • január 24. kedd, 12,00-13,00: nappalisok Sz-Z   kezdetű családnévvel
  • január 25. szerda, 15,00-16,00: levelezők speciális csoport
  • január 25. szerda, 16,00-17,00: levelezők rekreációs csoport

Az osztatlan és MA tanárképzés hallgatói számára a felszerelésosztás időterve a végleges órarend ismeretében készül el, január folyamán tesszük közzé.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!