Meghívó a Testnevelési Egyetem Folyóirat klubjába
2017. január 23.Doktori Iskola

Tisztelt egyetemi polgárok! Örömmel meghívjuk önöket-titeket az újonnan megalakult Folyóirat Klubunkba a Testnevelési Egyetemen (TE Journal Club). Folyóirat klubok számos neves egyetemen szerveződnek, hiszen az egyetemi oktatás és a kutatómunka alapvető fontosságú, nélkülözhetetlen összetevője a szakirodalom ismerete.

Meghívó a Testnevelési Egyetem Folyóirat klubjába

Célunk, hogy a Testnevelési Egyetemen egy olyan szellemi közösséget formáljunk, melynek tagjait összeköti a sport és mozgás szeretete, továbbá a céltudatos életvitel. A jó sport- és mozgásszakembernek nem csak az edzőteremben vagy a sportpályán kell helytállnia! Fontos, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzen és tanácsait jól dokumentált - ha úgy tetszik - bizonyított tényekre alapozza.

Miért érdemes klubba járni?

  • A legfrissebb, minőségi ismeretanyagok ma lektorált tudományos folyóiratokban jelennek meg!
  • Nem csak fontos ismeretanyagot szerezhettek, hanem előadói képességeitek is javulnak
  • Szakdolgozatot, illetve ha úgy döntötök, disszertációt is kell majd írnotok, melyhez a szakirodalom ismerete alapvetően fontos
  • Sok érdekes témával ismerkedhetek meg és olyan kérdések is felmerülhetnek, melyek esetleg más perspektívában engedik szemlélni a hallottakat-elmondottakat.

Összejöveteleinket két-háromheti rendszerességgel tartanánk - az igényt és az érdeklődést figyelembe véve - a Testnevelési Egyetemen. Részletek a weboldalon és a Facebookon.

Üdvözlettel: Torma Ferenc doktorjelölt, a klub szervezője (Sport- és Természettudományi Kutató Központ, Új épület 327.)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!