Fiatal innovátorok, figyelem!
2017. március 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Egy szólókezdeményezést, a Falling Walls Lab-et ajánljuk most a TF hallgatóinak, munkatársainak figyelmébe. A Lab lehetőséget nyújt hallgatók, akadémikusok, vállalkozók, és más szakmabeliek számára, hogy mindössze 3 percben megosszák kutatómunkájukat, üzleti modelljüket, innovatív projektjüket vagy ötletüket társaik, és egy válogatott üzleti
és akadémiai szakemberekből álló zsűri előtt.

Fiatal innovátorok, figyelem! (FWL 2017)

A legkiválóbb előadók lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Falling Walls Lab Döntőn és a Falling Walls Konferencián Berlinben, melynek költségeit a Falling Walls Lab Foundation és a hazai szervezők állják.

A szervezők fontosnak tartják, hogy a Testnevelési Egyetem tehetséges hallgatóihoz és fiatal oktatóihoz is eljusson a lehetőség, több szemszögből vizsgálhassák meg projektjüket, segítséget kapjanak ötletük letisztázásában és új hazai és nemzetközi kapcsolatokra tehessenek szert, hozzájárulva egyetemük nevének öregbítéséhez.

A Falling Walls Lab Budapest a Magyar Tudományos Akadémia és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem közös szervezésében kerül megrendezésre május 25-én a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karán. Jelentkezésre a http://www.falling-walls.com/lab weboldalon van lehetőség.

A jelentkezési határidő 2017. április 24.

További információt a mellékletben illetve a PPKE ITK honlapján és a rendezvény Facebook oldalán találnak!

Bármilyen kérdés esetén bizalommal forduljanak a Falling Walls Foundation-höz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!