Nyerj ingyenjegyet a TEDxDanubia 2017 Müpa konferenciára!
2017. március 28.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A TEDxDanubia 2017 Müpa konferenciára 100 felsőoktatásban tanuló diák nyerhet ingyenes részvételt a Müpa jóvoltából. Az alábbiakban megadott feltételek szerint regisztráló, felsőoktatásban tanuló diákok közül a rendezvény szervezője, a TEDxDanubia 100 főt sorsol ki, akik ingyenesen vehetnek részt az egyedülálló programon.

Minden felsőoktatásban tanuló diáknak, aki részt kíván venni a sorsoláson, egyidejűleg két helyen kell regisztrálnia:

Azon felsőoktatásban tanuló diákok, akik mind a két helyen érvényesen regisztráltak, részt vesznek a sorsoláson. Az érvénytelenül regisztrálók automatikusan kimaradnak a sorsolásból. Érvénytelen regisztráció:

  • amennyiben a regisztráló csak a TEDxDanubia vagy csak a Müpa honlapján regisztrál
  • amennyiben a regisztráló nem felsőoktatásban tanuló diák
  • amennyiben a regisztráló hiányosan tölti ki az online regisztrációs űrlapokat

A mupa.hu-n korábban regisztrált, jelenleg felsőoktatásban tanuló hallgatóknak csak a TEDx regisztrációt és jelentkezést kell kitölteni. Amennyiben a mupa.hu-n korábban regisztrált, jelenleg felsőoktatásban tanuló hallgató felhasználói fiókjában még nem jelölte meg a „diák" státuszt, abban az esetben a státusz megjelölése szükséges a sorsolásban való részvételhez. Amennyiben a mupa.hu-n korábban regisztrált, jelenleg felsőoktatásban tanuló hallgató felhasználói fiókjában korábban már bejelölte a „diák" státuszt, kérjük, küldjön egy, a jelentkezést megerősítő e- mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A sorsolás eredményéről a TEDxDanubia e-mailben értesít minden érvényesen regisztráló, felsőoktatásban tanuló diákot 2017. április 30-ig.

A jelentkezés (regisztráció) határideje: 2017. április 15.

Kapcsolat:

  • Müpa: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • TEDxDanubia: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!