Találd meg a helyed a munka világában!
2017. május 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A körülöttünk zajló technológiai fejlődés olyan jelentőségű, mint az ipari forradalom volt, aminek eredményeként átalakul a munka világa is. Sok szakma esetében eltűnnek a hagyományos karrierutak a munkaerőpiacról, szakmák szűnnek meg, miközben eddig el sem nevezett, új foglalkozások elnevezésével ismerkedünk. Aki esetleg érdeklődik a téma iránt vagy úgy érzi, hogy érintett, annak ajánljuk a Future Work Fesztivált.

A változó világ erősen hat az élet minden területén, így az oktatásra is: egyre többen keresik a választ arra, hogy milyen a "jövőálló" tudás. Hogyan lehet felkészülni erre a hatalmas változásra? Erről beszélünk május 17-én egész nap az Akvárium Klubban, valamint május 17 és 19 között a fesztivál kísérőprogramjain, kerthelyiségekben, közösségi irodákban és egy templomban folytatjuk az eszmecserét konkrét szakmák és iparágak jövőjéről. A Future Work Festivalon az előadásokon kívül lehetőség nyílik coachokkal való személyes beszélgetésekre is, hogy az érdeklődők felkészülten álljanak a jövő kihívásai elé.

Az eseményre 30 TE-hallgatónak ingyenjegyet biztosítanak a szervezők. Ezen felüli számot attól függően, hogy van-e még ingyenes jegy.

Jelentkezni a következő email címen ehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., a levél tárgya "TE/tiszteletbeli jegy" legyen!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!