Nevezz a pécsi asztalitenisz MEFOB-ra!
2018. április 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2018. április 18-19-én kerül megrendezésre Pécsett a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Asztalitenisz bajnoki döntőre. A versenyszámok között megtalálhatóak a férfi és női csapat, páros és egyéni számok, de fontos tudnivaló, hogy igazolással nem rendelkező játékosok is nevezhetnek.

A bevezetőből egyenesen következik, hogy idén újra lesz összevont egyéni amatőr bajnokság, amihez csatlakozik a PTE hallgatóinak meghirdetett I. PTE Tavaszi Racketlon Kupa 4. állomása is.

Az esemény egy bemutatómérkőzéssel indul, amelyen a világbajnok Klampár Tibor és a PTE PEAC Kalo-Méh utánpótlás válogatott játékosai szerepelnek majd remélve, hogy a meccsre sokan kíváncsiak lesznek az egyetemisták közül is. A hagyománnyá vált minőségi rendezést, a PTE OIG Sportiroda és a PTE PEAC asztalitenisz szakosztálya fogja biztosítani, melynek utánpótlás versenyzői végig jelen lesznek, segítve, hogy az indulók semmiben ne szenvedjenek hiányt.

Nevezz a pécsi asztalitenisz MEFOB-ra!

A kép forrása: dunakeszipost.hu

A döntőt, a szokásoknak megfelelően több kísérőprogram is színesíti.

Az esemény helyszíne és címe: PTE MIK Tornacsarnok, 7624 Pécs, Boszorkány u. 2.

Nevezés a profi kategóriákban: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nevezés az amatőr kategóriában: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a helyszínen!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!