Hun Harcos Mikulás Sprint jótékonysági futás
2019. november 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Idén decemberben egy jótékonysági program keretein belül az egyetemisták, főiskolások és középiskolások számára adódik esély, hogy megmérettessék magukat az ország egyik legismertebb hagyományőrző versenyén, a Hun Harcos kiemelt, jótékonysági Mikulás Sprintjén!

Hun Harcos Mikulás Sprint jótékonysági futás

Fuss, küzdj, mássz, mint egy igazi Hun Harcos, a győzelemért - csapatban!

A szabadtéren megrendezett verseny 15 db Hun Harcos-akadályt állít a versenyzők elé 400 méteren. Az akadálypálya az ősmagyarok szokásait felelevenítő akadályokkal bővül (íjazás, dárdahajítás, stb.).

A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várják, a futamoknál a versenyzők egyéni ideje számít a csapatidőbe, amelynek összege adja a csapat eredményét.

Helyszín: Angyalföldi Sportközpont, 1139 Budapest, Rozsnyay u. 4. A Sportközpont adott helyet a korábban (2019. március) profi versenyzők, szakmai partnerek és kiállítók részvételével, nagy sikerrel megrendezett kétnapos I. Nemzeti Akadályfutó és Cross Tréning Fesztiválnak. A verseny kültéri, de a helyszínen lehetőség van beltéri, fűtött helységben átöltözésre, mosdóhasználatra, illetve az Angyalföldi Sportközpont területén belül melegedő igénybevételére. Étkezésre a sportközpont büféjében nyílik lehetőség.

Facebook esemény >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!