Kárpát-medencei Egyetemek Kupája
2020. február 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2020. március 5-7. között 5 sportágban, 3 napon keresztül, közel 1300 egyetemista sportol együtt Budapesten, az ELTE és sportegyesülete, a BEAC által szervezett Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján!

Kárpát medencei Egyetemek Kupája

A KEK a sporton keresztül lehetőséget nyújt arra, hogy a Kárpát-medencében tanuló felsőoktatási hallgatók a sporton keresztül élő kapcsolatot építhessenek ki egymással. A Kupa a futsal-, kosárlabda-, röplabda-, és asztalitenisz torna mellett idén először nagypályás labdarúgó tornával egészül ki, melyre a rendezvényt megelőző hétvégén kerül sor, ezáltal mindinkább multisport eseménnyé téve az összmagyar sportrendezvényt.

Az egyes tornák minden évben jótékonysági programokkal egészülnek ki. A közös, nemes cél érdekében idén is összefogunk a résztvevő csapatokkal, támogatókkal és a leginkább rászoruló, nehéz körülmények között élő kárpátaljai gyermekeket segítjük. 2020-ban a Mezőgecsei Általános Iskola és a Tiszasalamoni Általános Iskola diákjai számára gyűjtünk sportfelszereléseket és adományokat. Részletek a gyűjtéssel kapcsolatban.

Jelentkezési szándékotokat kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezzétek.

Jelentkezési határidő: 2020. február 16. (vasárnap)

Versenykiírások és nevezési lapok az alábbi oldalakon:

Facebook esemény >>>

forrás: TFSE

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!