Választható vízitúra
2020. augusztus 3.Rekreáció Tanszék

A kurzust a 2020-as tavaszán elmaradt programra jelentkezett hallgatók vehetik fel az első határidőig! Ezt követően a maradék helyekre az osztatlan tanárképzés II. évfolyam hallgatóinak nyitunk jelentkezési lehetőséget.

Választható vízitúra

A kurzusra a tavaszi elmaradt hallgatóknak az első határidőig 2020. augusztus 23. éjfélig Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt jelentkezéssel lehet helyet biztosítani, nekik a Rekreáció Tanszék veszi fell a Neptun rendszerben a tárgyat.

Ezt követően a maradék helyeknek megfelelően kerül meghirdetésre a kurzus a Neptunban. Mindkét jelentkező csoport számára kiírásra kerül az önköltség a neptunon keresztül.

Túra díja: 12.000 Ft. Maximális létszám: 33 fő.

Találkozó: 2020. szeptember 12 szombat, 12:00 Dunasziget Erdei Iskola és Kulcsosház

Utazás: egyénileg, autóval (vagy vonattal). Mielőtt vonat után néznétek… Tudnunk kell, hogy mennyien jönnétek vonattal, mert a vonattól 20 km-re van a szállásunk, és buszjárat…mondjuk, hogy nincs nagyon…tehát megoldást kell rá találni. Szeretnélek titeket kérni, hogy szerveződjetek csoportokba, és autóval oldjátok meg a lejutást (költséghatékonyabb is)--- Szóval várom, hogy beírjátok a táblázatba, hogy ki-kivel jut el a szállásra. Neveket írjatok, és ha valakinek van ételallergiája, azt is jelezze felénk. CSAK azok írják be magukat a táblázatba, akik a túrát felvették és be is fizették! Ez egy igazi, vadregényes túra lesz, úgy készüljetek! Ha valakinek nem jut helye, csak az jöjjön vonattal, busszal és valahogy elé megyünk, de az picit bonyolítja a helyzetet. Vonat a Déli-pályaudvarról indul és a következő útvonalterv javasolt. Mindenképp nézzétek meg, hogy mikor indul vonat a COVID miatt. Időben tájékozódjatok!

Program: Szombaton kenutúra a A Felső-Szigetköz ágrendszerében, csillagtúrák, vasárnap pedig tájevezés, verseny.

Szállás: Dunasziget Erdei Iskola és Kulcsosház.

Étkezés: szombat: vacsora, vasárnap: reggeli és ebéd. (Kérem, étkezéssel kapcsolatos igényeket is írjátok be a táblázatba, amennyiben van valami érzékenység, próbálunk mindenkinek megfelelő ételt kérni.)

Amit hozzatok:

  • HÁLÓZSÁK!
  • 2 napra megfelelő sportruházat (estére melegítő, másnapra váltóruha a kerékpározáshoz, pizsama, tisztasági csomag, törölköző, papucs, kevés fakultatív felszerelés),
  • Időjárásnak megfelelő öltözet az evezéshez, másnapra váltóruha…
  • 1 db kisebb vízhatlan zsákot az evezéshez, benne az étel, 1 plusz póló, széldzseki, sportcipő, naptej, szúnyogirtó, sapka-kendő-napszemüveg, csoki, víz.
  • Hozzatok plusz 1 pár cipőt, ha elázna, ami a hajóban veletek lesz.

Ami maradjon otthon: báli ruha, magas sarkú, laptop, ipod, sminkcucc, guminő/gumihapsi.

Hazaindulás várhatóan: 2020. szeptember 13. vasárnap 15:00 óra körül (haza utat is nézzék meg, akik tömegközlekedéssel jönnek!)

Kérés-kérdés (ne legyen) esetén keressétek nyugodtan Grandpierre Juditot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Készüljetek esőre, sárra, hidegre, melegre, mindenre.

Akik felvették a tárgyat, a kurzuson szerepelnek, de a túra díját még NEM fizették be, haladéktalanul tegyék meg, mert NEM fognak tudni menni vizsgázni (a Tanulmányi Osztály tájékoztatott minket)!

Dr. Irmai István túravezető

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!