Önkéntes lehetőség az Európa-bajnokságon!
2020. november 30.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Jövőre rangos esemény társházigazdája lesz Magyarország, hiszen Szlovéniával közösen rendezzük meg az U21-es labdarúgó Európa-bajnokságot. A csoportmeccsekre március 24. és 31., míg a kiesés szakasz találkozóira május 31. és június 6. között kerül sor. Idehaza négy városban, Budapesten, Győrben, Székesfehérváron és Szombathelyen lépnek majd pályára a fiatalok, és itt a nagy lehetőség az önkéntesség szerelmeseinek, hiszen a földrésztorna 300 önkéntes számára biztosít munkalehetőséget!

UEFA Under 21 Championship - Önkénteseket toborzunk!

A rendező városokban a mérkőzések lebonyolításához keresnek helyi érdeklődőket, akik a szervezőcsapat részeként a felajánlott időért és energiáért cserébe fe-lejthetetlen élményekkel, tapasztalattal, barátságokkal, no meg szakmai kapcsolatokkal gazdagodhatnak. A pozícióknak megfelelően akkreditációt, Adidas-egyenruhát (amelyet az esemény után megtarthatnak) és étkezést biztosítanak a képzések, meglepetések és részvételi oklevél mellett. Az önkéntes program záró eseménnyel, közös ünnepléssel ér véget.

December 10-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet előregisztrálni, a jelentkezés feltételei:

  • a jelentkező 2021. március 1-ig a 18. életévét betöltötte
  • minimális társalgási szinten beszél angolul
  • a kiválasztott városban legalább mérkőzésnapokon szerepet tud vállalni és részt tud venni az eseményt megelőző képzésen.

További információ a https://under21.mlsz.hu/onkentes-program címen!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!