Játssz te is a vízilabda MEFOB-on!
2021. május 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Egy év kihagyás után újra megrendezik a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Vízilabda-bajnokságot. A viadal tervezett időpontja július 3–4., a helyszínről és a lebonyolítás pontos rendjéről a nevező egyetemek számától függően később döntenek a szervezők.

Játssz te is a vízilabda MEFOB-on!

A Testnevelési Egyetem várja minden korábbi vagy jelenleg is aktív férfi vízilabdázó jelentkezését, aki szeretné képviselni a TE-t, és megméretni magát a felsőoktatási intézmények legrangosabb versenyén. Fontos, hogy az aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező sportolók mellett az alábbi kategóriáknak megfelelő személyek is jelentkezhetnek:

  • a nevezési határidőig terjedő 3 éven belül szerzett abszolutóriumot
  • öregdiák vagy jelenlegi dolgozó, aki 45 éven felüli, vagy 45 éven aluli, de nem volt korábban válogatott.

Néhány soros bemutatkozással Lukács Dénesnél (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és Fikó Attilánál (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) lehet jelentkezni május 12. este 8 óráig, a nevezés ingyenes a TE hallgatói számára. A bemutatkozásban az alábbi adatokat mindenképpen fel kell tüntetni: teljes név, sportági múlt, illetve ha van, a jelenlegi klub neve, telefonszám, mailcím, Neptun-kód.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!