Borbély Vivien: kettős győzelem bikini fitneszben
2021. október 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Két bajnoki címet is szerzett szombaton a Testnevelési Egyetem harmadéves testépítő- és fitneszszakedző szakos hallgatója, aki a bikini fitnesz kategóriában a felnőtt és az egyetemi testépítő- és fitneszbajnokságon (MEFOB) is a legjobbnak bizonyult. A szintén TE-s Márkus Nikolett negyedik lett ugyanebben a kategóriában a MEFOB-on.

Borbély Vivien: kettős győzelem bikini fitneszben

Ritkán számolhatunk be olyan hírről, hogy a Testnevelési Egyetem hallgatója egy nap leforgása alatt kétszer is a dobogó legfelső fokára áll egy versenyen. Márpedig pontosan ez történt október 16-án, szombaton, a Magyar Testépítő és Fitneszszövetség rendezte magyar bajnokságon.

Borbély Vivien, a TE harmadéves testépítő- és fitneszszakedző szakos hallgatója ugyanis mindkét viadalon, a felnőtt országos, valamint az egyetemi bajnokságon (MEFOB) is elindult, és mindkettőt megnyerte.

„El kell ismernem, jobban örülök a MEFOB-győzelmemnek, mint az országos bajnoki címemnek – mondta. – Amióta elkezdtem az egyetemet, az volt a vágyam, hogy aranyérmet szerezzek a TE-nek az egyetemi testépítő- és fitneszbajnokságon, és ezáltal beírjam magam az intézmény történelemkönyvébe. A tavalyi MEFOB-on nem szerepeltem jól, mert nem voltam tisztában az erőviszonyokkal. Utána azonban összekaptam magam, aminek szerencsére meglett az eredménye. Edzőim, Berkes László és Berkes-Vasvári Nikolett hathatós segítségével sokat izmosodtam, jobban odafigyeltem a szárazságra, és a pózolásban is rengeteget javultam.

Bár Vivien levelező tagozaton folytatja tanulmányait, és csupán havi háromszor kell megjelennie személyesen az egyetemen, a TE hangulata így is magával ragadja.

„Nagyon szeretek a TE-re járni. Odavagyok a légkörért és az emberekért, a képzés pedig rendkívül összetett. Minden tudást megkapunk, amire később szükségünk lehet edzői pályánkon. Teljes mértékben elégedett vagyok” – újságolta örömmel.

Kép: Borbély Vivien

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!