Büszkeségeink

Fényes revans szombaton

Szombat este játszotta le az idei egyik legfontosabb meccsét ANB csapatunk. A lányok azt a nagy rivális Tatabányát látták vendégül teltház előtt, akiktől még novemerben egy ponttal kaptak ki. A feldobás után húsz perccel 25-25-tel fordult a két csapat, nagyon kiegyenlített és szoros félidőt maguk mögött tudva. A harmadik negyedben, lassan, csapatként játszva, szervezett játékkal, stabil védekezéssel és lepattanózással ellépett a hazai csapat. A negyedik játékrész elejére sikerült stabil előnyt felépíteni, amit a TF-es lányok meg is tudtak tartani a lefújásig.

Ezzel a győzelemmel átvette az ANB csapatunk a vezetést a tabellán a Tatabányától! A következő ellenfél a SMAFC csapata lesz szombaton, idegenben.

TFSE - Tatabányai Kosárlabda Club 66-56 (11-10, 14-15, 22-17, 19-14).

Pontszerzők: Bodnár Fanni 12 pont, 5 lepattanó; Németh Alma 11 pont, 7 kiharcolt fault; Mányoki Judit 11 pont, 4 lepattanó ;Varga Barbara 10 pont, 6 lepattanó;  Karlócai Julianna 7 pont, 13 lepattanó, 6 gólpassz; Miháczi Diána 7 pont, 5 gólpassz; Magyar Bianka 5 pont; Lakatos Dóra 1 pont, 3 gólpassz;  Sándorfi Réka.

kosárlabda,női,győzelem,ANB