Prof. Dr. Koller Ákos és Szalma László kitüntetése
2017. augusztus 21.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem professzora, Koller Ákos és az Atlétika Tanszék vezetője, Szalma László is kitüntetést kapott az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmával. A Magyar Érdemrend Tisztikereszt és a Magyar Érdemrend Lovagkereszt elismerést egyetemünk oktatói az emberi erőforrások miniszterétől, Balog Zoltántól vehették át.

Elismerések és kitüntetések átadásával, soron kívüli előléptetésekkel köszöntötték augusztus 20-a alkalmából a magyar közélet, a tudomány, a sportélet, valamint a rendvédelmi szervek és a honvédség kiemelkedő teljesítményt nyújtó tagjait. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere augusztus 20-a alkalmából Magyar Érdemrend Középkereszt, Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket, valamint Móra Ferenc-, Pauler Gyula-, Szinnyei József-díjakat adott át pénteken a Pesti Vigadóban

Prof. Dr. Koller Ákos és Szalma László kitüntetése Koller Ákos

Kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült többek közt Koller Ákos, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Testnevelési Egyetem Természettudományi Intézetének professzora, az egyetem Tudományos Tanácsának elnöke. Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Szalma László, a Magyar Atlétikai Szövetség alelnöke, a Testnevelési Egyetem Sportági Intézet Atlétika Tanszékének tanszékvezető egyetemi docense.

Prof. Dr. Koller Ákos és Szalma László kitüntetése Szalma László

A kitüntetéshez a Testnevelési Egyetem mindkét oktatójának gratulálunk!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!