Teqball világnagyságok Székelyudvarhelyen
2018. február 8.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesületét (TFSE), köztük Blázsovics Ádám világkupabajnokot fogadta hétvégén a Góbék Teqball Team Székelyudvarhelyen. A világ jelenleg két legerősebb teqball szakosztályának sportolói napi 6-7 órát gyakoroltak péntektől vasárnapig a Bányai Sporttermében.

Az edzések alatt nem hivatalos párosmérkőzést is rendeztek, itt Magyarország visszavágott a Budapesten elveszített világkupa döntőért, igaz, az akkori döntőben felálló négyesből most senki nem kapott szerepet. Az egyéni bajnok Blázsovics Ádám, Bányik Csabával kiegészülve, az Ilyés Szabolcs és Hadnagy István alkotta párost verte meg három szettben.

Teqball világnagyságok Székelyudvarhelyen (Blázsovics Ádám)

A hétvége fő mérkőzése a Blázsovics Ádám Szécsi Barnával való összecsapása volt, a sportág legjobbjai 15-20 érdeklődő előtt tartottak bemutató mérkőzést. Az első szettet hiába húzta be a világkupagyőztes 12-10 arányban, Szécsinek utána jól jött ki a lépés, a második szettet 12-6-ra, a harmadikat 12-10-re nyerte, legyőzve ezzel Blázsovicsot.

Ilyés Szabolcs, a Góbék Teqball Team elnöke portálunknak elmondta, mivel különböző stílusok találkoztak, mind a két klub számára remek felkészülés volt, és feltétlenül szeretnék folytatni az együttműködést.

forrás: uh.ro

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!