Futballban is elsők vagyunk
2019. május 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Hét szerzett ponttal egyetemünk csapata nyerte meg az idei labdarúgó MEFOB-ot, miután a május 13–14-én Egerben megrendezett tornán maga mögé utasította a hazai, valamint a Szombathelyi Egyetem együttesét (két nappal a rajt előtt a kecskemétiek visszaléptek a küzdelmektől).

Futballban is elsők vagyunk

A szervezők a vendégcsapatok vezetőivel egyeztetve a hétfői körmérkőzések után kedden a visszavágókkal bonyolították le a kétnapos eseményt. Csapatunk harcos, határozott játékkal 2017 után ismét elhódította a bajnoknak járó kupát, amelyet az érmekkel együtt Tállai András államtitkár úr adott át. A Mezőkövesd Zsóry elnöke klubja különdíját – a csapatok edző-tanárai egyetértésével – Szepessy Róbert levelező szakos hallgatónknak nyújtotta át.

A bajnoki cím megszerzésében Almási Ferenc, Balogh Botond, Bíró Bence, Graszner Roland, Lajtos Levente, Lengyel Béla, Markovits Bence, Mányi Zsombor, Pataki Bence, Pándi Sz. Péter, Pump Szabolcs, Radó Dániel, Szabó Bence, Szepessy Róbert és Végh Gábor hallgatóink kiemelt szerepet játszottak. A csapat kialakításában, irányításában a labdarúgó-csoportunk tanára, Dr. Tóth János jeleskedett. Ezúton köszönjük továbbá Prukner László tanár úrnak, Nagy Máténak, Frigyesi Szandrának az utaztatásában nyújtott segítségét.

fotó: Szántó György

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!