MagyarBrands elismerésben részesült a Testnevelési Egyetem
2020. december 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A MagyarBrands program tizenegyedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában. Megtisztelő, hogy a Testnevelési Egyetem 2020-ban elnyerte ezt a kiemelkedő elismerést.

Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók, az Egyetem szempontjából a fiatalok számára, mivel a kiválóság megtestesítőjeként a döntéshozatal egyik meghatározó iránytűje egy-egy kiemelkedő elismerés.

A Klebelsberg Kuno kultuszminiszter fáradozása nyomán 1925-ben alapított Magyar Királyi Testnevelési Főiskola, 1945-től Magyar Testnevelési Főiskola néven működött tovább. 1975-ben a tudományegyetemek csoportjába sorolták, így egyetemi rangú intézménnyé vált, 1989-től a Magyar Testnevelési Egyetem elnevezést viselte. 2000 januárjától a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karaként működik. 2014. szeptember elsejével a Testnevelési és Sporttudományi Kar kivált a Semmelweis Egyetemből és önálló intézményként, Testnevelési Egyetem néven működik tovább.

MagyarBrands elismerésben részesült a Testnevelési Egyetem

A fiataloknak ma már tehát TE az Egyetem, de a középkorúak és idősebbek TF-ként ismerik az intézményt, amely fogalom a magyar sportban. A magyar sport kezdőköre a Testnevelési Egyetem, komoly patinával, de innovatív és folyamatosan fejlődő oktatási programmal.     

A Testnevelési Egyetem tehát hivatalosan is MagyarBrands. Gratulálunk hozzá! 

Az eddigi díjazottak listája ITT megtekinthető.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!