Posztgraduális hallgatói ösztöndíjak a 2024/2025-ös tanévre
2023. március 23.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Már pályázhatunk a 2024/2025-ös tanévre meghirdetett posztgraduális hallgatói ösztöndíjakra. Az érdeklődők számos akkreditált egyesült államokbeli egyetem közül választhatnak.

Az elnyerhető ösztöndíj továbbtanulási, illetve kutatási lehetőséget kínál bármely tudományterületen vagy művészeti ágban fokozatot nem adó (non-degree/certificate) vagy adó (mester, PhD vagy DLA) egyetemi képzéshez, PhD- vagy DLA-fokozat megszerzéséhez kapcsolódó kutatás elvégzéséhez, illetve részvételhez bármilyen más jellegű kutatásban (Visiting Student Researcher – VSR).

A jelentkezőknek magyar állampolgároknak kell lenniük, magas szinten kell beszélniük az angol nyelvet, és a pályázandó témában legkésőbb 2023. július 31-ig BA/BSc-szintű diplomát kell szerezniük. Fontos kiegészítés, hogy a PhD-fokozattal rendelkező pályázók posztgraduális hallgatói ösztöndíjra nem, csak kutatói, illetve oktatói kategóriában pályázhatnak.

Az ösztöndíjak maximális időtartama egy tanév (kilenc hónap), Visiting Student Researchereknek (VSR) öt hónap. Az ösztöndíjas időszakot leghamarabb 2024 augusztusában kezdhetjük meg, és legkésőbb 2025 augusztusáig be kell fejeznünk.

A pályázatok beadási határideje 2023. május 15.

További részleteket a jelentkezés feltételeiről és módjáról ide kattintva találunk.

Posztgraduális hallgatói ösztöndíjak a 20242025 ös tanévre 2

 

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!