Sikeresen zárult a ICF Sprint Canoe Level 3 Online szakmai edzőképzési tanfolyam a TF-en
2023. november 29.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az evezős sportok szereplőinek szakmai tudását kívánta növelni a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) nemrégiben a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) együttműködésével megtartott ICF Sprint Canoe Level 3 Online szakmai edzőképzési tanfolyama révén.

A tízhetes távoktatási program, amelyet világ számos országában tevékenykedő edzők számára szabtak, a résztvevők elméleti, technikai és gyakorlati edzői készségeinek fejlesztését célozta meg, felkészítve őket vezetői szerepkörök betöltésére az edzői csapatokban.

A program rugalmas tanulási élményt nyújtott a résztvevőknek otthonuk kényelméből, az azonnali konzultációk és a párhuzamos élő órák egyvelegével. A 19 résztvevő között számos országot és több kontinenst képviselt, tükrözve ezzel a TF programjainak nemzetközi hatását és elérését.

Sikeresen zárult a ICF Sprint Canoe Level 3 Online szakmai edzőképzési tanfolyam a TF en 1

John Handyside angol edző, aki több evezősportágban és szövetségben is rendelkezik tapasztalattal, az alábbiakkal jellemezte a képzést:

A tanfolyam nagyon érdekes és informatív volt; valójában néhány témában magasabb szintű, mint vártam. Számos részét egy első osztályú, tanulmányaikban élen járó előadói csapatnak köszönhettük.”

Egy másik résztvevő, Noé Zsombor így fogalmazta meg benyomásait:

A képzés lényegre törően foglalja össze a legfontosabb határterületek ismereteit, melyeket a ma kajak-kenu szakedzőjének fontos tudnia. Az előadások jól érthetőek voltak, és az oktatók sok hasznos gyakorlati példával támasztották alá a mondanivalójukat.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem köszönetét fejezi ki a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetségnek az értékes együttműködésért. A tanfolyam sikeres megszervezését az NKI rövidképzési munkacsoportja végezte. A kedvező visszajelzések alapján további szakosított rövid ciklusú hibrid edzőképzési tanfolyamokat is ajánlunk a nemzetközi szövetségi partnereknek.

 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!