Iparjogvédelmi és szerzői jogi tanfolyam indul
2021. március 16.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala alapfokú iparjogvédelmi, valamint alapfokú szerzői jogi tanfolyamokat indít. A 20 órás képzések végén alapfokú szakvizsgára kerül sor.

Iparjogvédelmi és szerzői jogi tanfolyam indul

Alapfokú iparjogvédelmi tanfolyam kezdete: 2021. május 10. A képzés 20 tanórás, alapfokú írásbeli iparjogvédelmi szakvizsgára 2021. május 18-án kerül sor. A tanfolyam részvételi díja 30.000 forint, mely tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyv árát is.

A tanfolyam rálátást biztosít az iparjogvédelem rendszerére és főbb összefüggéseire, ezen belül részletesen tárgyalja az iparjogvédelmi oltalmi formák nemzetközi vonatkozásait, azok eljárásrendjét és gazdasági jelentőségét, az iparjogvédelem területén segítséget, információt nyújtó intézményeket és szolgáltatásaikat, az iparjogvédelmi kutatásokat segítő adatbázisokat.

Alapfokú szerzői jogi tanfolyamot indít 2021.április 26-29 között. A képzés 20 tanórás, amelynek végén az alapfokú írásbeli szerzői jogi szakvizsgára 2021. május 5-én kerül sor. A tanfolyam részvételi díja: 30.000 forint, mely tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyv árát is. A tanfolyam bemutatja a szerzői jog alapjait, részletesen tárgyalja a szerzők jogait és e jogok korlátait. A képzés kitér a szerzői művek felhasználása mellett a jogérvényesítésre, bemutatja a nemzetközi és uniós jog vonatkozó szabályait.

Amennyiben a tanfolyamok felkeltették érdeklődésüket, kérjük az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezzék részvételi szándékukat.

Képzésenként 20 fő jelentkező esetén a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával külön kerül sor a képzés megszervezésre a Testnevelési Egyetem Polgárai számára a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00012 pályázat keretében.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!