Jövőkép

Mottónkkal „TF Könyvtár – több mint papírforma” összhangban megfogalmazott céljaink:

A sporttudományok területén végzett oktatás és kutatások támogatása egy innovatív, dinamikus és inspiráló környezet kialakításával, a „life long learning” jegyében.

Ösztönözzük a legfrissebb kutatások és eredmények gyors felhasználását és fejlődését. A távoli eléréssel biztosítjuk, hogy bárhol és bármikor kereshetővé váljanak a forrásaink.

Törekszünk a minél inkább személyre szabott, célirányos szolgáltatás nyújtására felhasználóink részére a lehető legszélesebb körben. Ennek eredményességét és fókuszát a rendszeres és célirányos hallgatói és oktatói visszajelzések adják.

Hiszünk a közösségi tudásban és a közösség erejében, ezért a kisebb és nagyobb szerveződések, csoportok létrejöttét tudatos programokkal (előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, kiállításokkal, klubtagság lehetőségével) segítjük elő.

Meggyőződésünk az is, hogy a könyvtár hozzá tud járulni az általános egészségmegőrzés, mint közös társadalmi cél eléréséhez.

A Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Könyvtár és Levéltára legyen az a hely, ahol a tudomány és a sport kéz a kézben fejlődhet, új gondolatok és összefüggések születhetnek az emberek mentális és fizikai jólléte érdekében!

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!