Vívóoktatókat keres a Camp America
2024. március 11.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Camp America nyári személyzetet keres azon célból, hogy vívást (fencing) oktassanak, illetve asszisztáljanak ezek oktatásában nyári gyerektáborokban az Amerikai Egyesült Államokban.

Szervezetünk 1969 óta több, mint 1000 amerikai gyerektáborral dolgozik együtt, és évente több mint 8000 jelentkezőt juttat ki. A tábori elhelyezésen felül, az egész nyárra egészségügyi biztosítást kötünk a jelentkezőinkre.
Ezenfelül teljeskörű segítséget nyújtunk a munkavállalói vízum ügyintézésében, retúr repjegyet biztosítunk Magyarország és az USA között. Minden gyerekfelügyelő ingyenes étkezést és szállást kap a tábori munkaideje alatt, valamint zsebpénzt: 9 hét alatt életkortól függően minimum 1000-1550 USD.
Zsebpénz esetében több kaliforniai és kolorádói tábor, köztük Kennolyn camp keres 3-4 vívót 2500 USD feletti kezdőfizetéssel, egyéni feltételekkel és június eleji kezdéssel. Több információ erről a táborról a www.kennolyncamps.com oldalon és Rasovszky Miklós programigazgatótól kapható, aki maga is vívást oktat ebben gyerektáborban. Telefonszám: 36-20-509-3960, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szeretnénk hangúlyozni, hogy örömmel látunk 1-2 éves vívás tapasztalattal rendelkező “kezdőket” is. Az amerikai gyerektáborok többségében ezt a foglalkozást inkább mint hobbyt, és nem mint versenysportot tanítják: az alapismeretek átadása a fő cél és a játékos szemlélet. Bátran jelentkezhetnek tehát kevésbé erős tanári vénával rendelkező vívót is.

Az ideális jelentkező:
- Minimum 1 éves vívó múlttal rendelkezik (több éves versenyzői, illetve edzői, oktatói tapasztalat további előnyt jelenthet)
- 18-35 év közötti életkorú, azaz 2024 júniusában már nagykorú (a felső korhatár flexibilis)
- szeret gyerekekkel és természetes tábori közegben dolgozni
- ráér június - augusztus között, legalább 9 összefüggő hétre
- jól, legalább erős alapfokon beszél angolul (nyelvvizsga papírt nem kérünk, egy felvételi beszélgetésen angol nyelven mérjük fel).
- Csak diákokat várunk? Nem! A gyerekfelügyelői/oktatói programon részvételhez NEM kötelező az aktív diák jogviszony.

Kérem, ha ismer olyan amatőrt vagy versenyzőt, aki szeretné angol nyelvtudását anyanyelvi környezetben fejleszteni, (és megfelel a fenti feltételeknek), kérem, informálódás és jelentkezés céljából küldjék őt weboldalunkra: www.campamerica.hu.

Szeretnénk megkérni továbbá, hogy a mellékelt plakátokat és ezt a levelet tegye ki a sportklub hirdetményei közé, esetleg küldje tovább nekik ezt az emailt.

Programunkra még mindig fogadunk pályázatokat a www.campamerica.hu oldalon.

Vívó oktatókat keres a Camp America

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!