Okatásinformatika a felsőoktatásban címmel rendeznek konferenciát
2023. október 18.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Károli Gáspár Református Egyetem lesz a helyszíne a november 18-án esedékes Okatásinformatika a felsőoktatásban elnevezésű konferenciának, amelyre a TF dolgozóinak jelentkezését is várják.

A Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) IKT Kutatóközpontja és a KRE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának Oktatásinformatikai Továbbképző Központja „Oktatásinformatika a felsőoktatásban” címmel 2020-ban indította el konferenciasorozatát, amelynek célja, hogy elősegítse a digitális technológiák alkalmazását az oktatói és kutatói munka során a felsőoktatásban.

A konferencia fő célja, hogy támogassa a felsőoktatás digitalizációjáért és az oktatók digitális kompetenciafejlesztésért felelős központok tapasztalatcseréjét. Az idei rendezvény fő témája: Oktatásinformatika a felsőoktatásban IV. – Mi lesz veled, felsőoktatás?

Az esemény során – amely a korábbiakhoz hasonlóan idén is hibrid formájú lesz – jó gyakorlatok bemutatásával, előadásokkal, workshopokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel járják körül a témát.

A konferencia programját ide kattintva tölthetjük le, regisztrálni pedig itt tudunk.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!