Igazi Pedagógus Nap újra a TF-en!
2016. június 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Kollégium földszinti termébe voltunk hivatalosak a Pedagógus Napi köszöntőre. Hát, bizony elég régen volt már, hogy vezetői köszöntőt hallgathattunk meg e napon (nem is beszélve a pár nappal korábban kézhez kapott jutalomról).

Rektor úr köszöntő és köszönetet mondó beszéde után mindenki ajándékba kapta a 90- éves TF-et bemutató Jubileumi emlékkönyv egy példányát, majd videón meghallgathattuk a hallgatóknak a tanárokhoz küldött Pedagógus napi üzenetét.  Örültünk ennek a meglepetésnek, és hogy a hallgatók végre újra részt vesznek a Pedagógus Napi köszöntésen!

Pedagógus Nap 2016

Utána volt, aki az udvarban különböző játékokkal múlatta az időt, de volt, aki már sietett a Hepp Ferenc terembe, ahol a Jubileumi Diplomaosztó ünnepségre került sor.

Minden évben örömmel veszünk részt ezen az eseményen, hiszen ennyi jókedvű, fiatalos kinézetű 70 év feletti emberrel (testnevelő tanárral) ritkán találkozhatunk!

A gyülekező vendégek zsibongása megtöltötte nem csak a Főépületet, hanem az udvart is.  Boldogan köszöntötték egymást a rég nem látott hallgatótársak. Természetesen sokan átvonultak az épület valamikori Győri úti "főbejárati" oldalára, hogy láthassák a kapu fölötti kiírást: Magyar Testnevelési Főiskola, hiszen ők akkor kezdték tanulmányaikat, amikor még Főiskola voltunk.

Az átadó ünnepség után Rektor úr meghívta a tanárokat és volt hallgatóinkat egy ünnepi ebédre, amelyet az épület előtt felállított, szépen megterített asztalokon fogyaszthattunk el.

Az idő is megkegyelmezett nekünk: sütött a nap, kellemes meleg volt.

Szépre sikeredett ez a nap!

szöveg: Nemerkényiné Hidegkuti Krisztina | fotó: Papp György

{phocagallery view=category|categoryid=7|limitstart=0|limitcount=0}

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!