TF nemzetközi halloweenparti: Egy éjszaka kísérteties szórakozás
2023. november 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Október 26-án a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) a világszerte népszerű Halloweent ünnepelte a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága (NKI) szervezésében. A diákok és oktatók különböző vicces vagy ijesztő jelmezekbe öltözve gyűltek össze egy felejthetetlen, félelemmel és vidámsággal teli estére.

Az este ízletes pizzavacsorával kezdődött, amely felkészítette a résztvevőket a soron következő tevékenységekre. Nevetés és kreativitás töltötte be a teret, amint a résztvevők tököt faragtak maguknak, így fokozva a halloweeni hangulatot.

A kísérteties kvíz mindenkit próbára tett, a téma a horror és misztikum volt. Igazi versenyhangulat uralkodott a teremben, az arcfestés- és csillámtetkó-lehetőség pedig még több színt hozott a programba.

A TF ismételten örömmel fogadta a világ minden tájáról érkezett külföldi hallgatókat, akik szórakoztató és ijesztő jelmezekben öltözve élték bele magukat a Halloween szellemébe. Az estén ráadásul az oktatók is lelkesen vettek részt, ezzel is kimutatva elkötelezettségüket a közösséghez tartozás iránt.

A nemzetközi halloweenbuli a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) és támogatói együttműködésének eredménye volt, akik hozzájárultak az esemény varázslatos hangulatához.

A TF nemzetközi halloweenpartija bemutatta az egység és sokféleség erejét, kiemelve az egyetem elkötelezettségét az inkluzivitás és a kulturális csere iránt. Újabb olyan estét élhettünk át, amelynek során külföldi hallgatóink kapcsolatokat teremtettek, és mindemellett maradandó emlékeket hoztak létre.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!