Egy kis Amerika a TF-en?
2023. október 20.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Vonzó lehetőségeket kínál a Camp America magyarországi képviselete – akár a TF számára is.

Érdekes és értékes lehetőség előtt állhat a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem a Camp America magyarországi képviseletének, a Meló-Diák Iskolaszövetkezet révén. A szervezet több mint 50 éve kínál nyári diákmunka lehetőségeket az Egyesült Államokba amerikai gyerektáborokban. Az idén mintegy 300 diák jutott ki általa a tengerentúlra, ahol dolgoztak és utazgattak a nyár végén.

A program lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy anyanyelvi környezetben gyakorolják az angol nyelvet, nemzetközi barátságokat köthessenek, illetve a munka befejezése után utazhassanak néhány hetet. A jelentkezőnek biztosítva van a szállás és az ellátás a munka idejére, valamint zsebpénzt is kapnak. A Meló-Diák vezetője, Rasovszky Miklós immár 20. alkalommal táboroztatott egy kaliforniai gyerektáborban és a napokban tért vissza Magyarországra. A Camp America tevékenységéről további információk a campamerica.hu oldalon vagy a Facebookon.

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen is várhatóan esély kínálkozhat a szervezet munkájának, működésének bemutatására, amelynek részleteivel hamarosan jelentkezünk. 

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!