Folytatódik a TF és a Berni Egyetem webináriumsorozata
2023. március 30.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Május 23-án kezdődik a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem és a Berni Egyetem közös, ingyenes webináriumsorozata. A széria első részében a munkahelyi fizikai aktivitás és mentális egészség lesz a fő téma.

Két évvel ezelőtt a TF és svájci partneregyeteme már tartott egy angol nyelvű, háromrészes webináriumsorozatot, amelynek középpontjában a sportmotiváció állt. A szervezők az akkori sikeren felbuzdulva úgy döntöttek, hogy ismét útjára indítják a szériát, ezúttal is angol nyelven, méghozzá két hullámban, tavasszal és ősszel. Az év első részében egy, ősszel három részt rendeznek.

Minden webináriumon négy előadó szerepel, akik közül többnyire a TF és a Berni Egyetem delegál egyet-egyet, a másik kettő partneregyetemekről érkezik, ám lesz olyan is, hogy csak a berni intézmény és a mi oktatóink vesznek részt az előadáson.  A szervezők leszögezték: a tavaszi félév témái könnyebb, sport vonatkozású előadások lesznek, míg az őszi félévben a professzionálisabb tematikáé a főszerep.

A sorozat első állomását május 23-án, kedden tartják délután 3 és 5 óra között. Az eseményen, amelynek témája a munkahelyi fizikai aktivitás és a munkahelyi mentális egészség, négy előadót hallgathatunk meg: prof. dr. Claudio R. Nigget a Berni Egyetem, dr. Ivana Zubicsot a belgrádi Tesla Egyetem, prof. dr. Catherine Woodsot az írországi Limericki Egyetem, míg dr. habil. Bánhidi Miklóst, a Rekreáció Tanszék oktatóját a TF képviseletében.

A részvétel a webináriumon ingyenes, de a létszámkorlát miatt regisztrációhoz kötött. Az online kiterjesztésű eseményre ide kattintva jelentkezhetünk május 19-ig. 

Folytatódik a TF és a Berni Egyetem webinarsorozata

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!