A TF-re látogatott a besztercebányai Bél Mátyás Egyetem delegációja
2022. szeptember 1.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Augusztus 15-én a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemre látogatott Ján Lunter, a Besztercebánya Megyei Önkormányzat elnöke, dr. Peter Kristofík, a besztercebányai Bél Mátyás Egyetem nemzetközi kapcsolatokért felelős dékánja, Denisa Catovicová nemzetközi kapcsolatok- és protokollspecialista, Csúsz Péter, Besztercebánya megyei önkormányzati képviselő és Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat elnöke.

A TF-re látogatott a besztercebányai Bél Mátyás Egyetem delegációja

A delegációt dr. Sterbenz Tamás, a TF rektora, Figler Kálmán tanácsadó, dr. Kádár Judit nemzetközi igazgató és Koppa Györgyi nemzetközi kapcsolati koordinátor fogadta. A küldöttség látogatásának célja a kapcsolatteremtés volt a besztercebányai Bél Mátyás Egyetem és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF) között, továbbá a felek egyeztettek a két intézmény, illetve a képzési együttműködés lehetőségéről a két megye között.

Megegyezés született, hogy a két egyetem rektora rövid előkészítés után hamarosan aláírja az intézmények közötti szerződést, amely meghatározza a képzés, a kutatási együttműködés és a mobilitás kereteit. A találkozó sikeres és hosszú távú együttműködés kezdetét jelentheti.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!