Elindult a TF hivatalos Facebook-oldala
2017. február 9.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy elindult a Testnevelési Egyetem hivatalos Facebook-oldala.

Facebook közlemény

A TF kommunikációs csapata többek közt ezzel is szeretne a kor alapkövetelményeihez igazodva egy friss kommunikációs felületet kialakítani, amelyet terveink szerint hamarosan újabb felületekkel bővítünk a közösségi médiában. Mindez azt jelenti, hogy a Testnevelési Egyetem – a tartalommal immár rendszeresen frissülő honlap mellett – a Facebookon is megtalálható hivatalos oldallal.

https://www.facebook.com/uniTestnevelesiEgyetem/

Az oldal elindításával szeretnénk elérni, hogy a jelenlegi és volt egyetemi hallgatók, oktatók és munkatársak, illetve a hazai és nemzetközi érdeklődők számára szélesebb körű betekintést engedjünk a TF mindennapjaiba. Célunk, hogy eseményeink, oktatóink, a tudományos munkáink és a hallgatók mindennapjai közelebb kerüljenek a nagyközönséghez és ezzel a nyitottsággal erősítsük a Testnevelési Egyetem ismertségét, egyben öregbítsük hírnevét.

Szeretnénk elérni, hogy a TF közössége egy-egy jelentős eseményről ne csak értesüljön, de ha szükséges akár összefogjon, megmozduljon, legyen szó egy fontos TFSE-mérkőzésről vagy egy nemzetközi konferenciáról. A honlapunkon közzétett híreket a Facebook-oldalunkon is megjelenítjük, aki tehát csatlakozik közösségünkhöz, automatikusan értesül minderről.

Kérjük, osszák meg ismerőseikkel, egyetemi barátaikkal is Facebook-oldalunkat, hogy minél többen csatlakozzanak hozzánk, illetve ha a TF-en tanultak vagy aktuálisan tanulnak, itt dolgoznak, akkor a hivatalos TF oldalt állítsák be tanulmányuk helyszínének és/vagy munkahelyüknek.

Reméljük, ezek az újítások elnyerik tetszésüket és rendszeres látogatói lesznek a TF honlapjának, valamint aktív tagjává válnak Facebook közösségünknek.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!