Modern, innovatív ismeretek a testnevelőknek
2017. november 17.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében, a TÁMOP-3.1.19-15/1-2015-0001 projekt fenntartási időszakában péntektől - vasárnapig (2017. nov. 10 – 12.) háromnapos képzésnek adott otthont a Testnevelési Egyetem.

A program elsődleges célja az volt, hogy minél korszerűbb új ismereteket adjunk át, új szemléletet indítsunk el, új tudást alakítsunk ki a megjelenő testnevelők körében. Cél, hogy a jövőben egyre több testnevelő kerüljön közvetlen kapcsolatba egyetemünkkel és ezekkel a korszerű ismeretekkel. 

„Harminc óra akkreditált képzés keretében zajlott a hétvégi esemény – mondta érdeklődésünkre Györfi János, a Testnevelési Egyetem stratégiai főtanácsadója, kézilabda mesteredző. Szó esett a gyógytestnevelés új innovatív módszereiről, kosárlabdáról, sportjátékokról, de a központi téma most a kézilabda sportág oktatása volt.

Fontosnak tartjuk a testnevelők kiszolgálását modern kézilabdás ismeretekkel (tervezéséhez nyújtott - didaktikusan rendezett anyagokkal – szakmai segítséggel). Célunk, hogy az egyre szélesedő „kínálati piac” ellenére, minőségi akkreditált tananyagunk a jövőben is minél több testnevelőhöz jusson el! Meggyőződésünk, hogy egyetemünk tanszékeinek kiváló tanárai a legmagasabb szintű tudást képesek átadni a jelentkezőknek.”

TÁMOP CSOPORT

Ennek egy apró, de annál fontosabb kiegészítő eleme például, hogy egyetemünk minden hónapban hírlevelet küld a velünk kapcsolatba lépő partnereinknek, projektben szereplő területekről, természetesen főképpen a kézilabda sportágról, amelyben számos érdekes és fontos tudnivaló mellett modern módszertani, didaktikai minták, ajánlások is szerepelnek.

A mostani időszak jellegzetessége, hogy a korábbiakhoz képest is sokkal több megjelenő lehetőség között, egyetemünk továbbra is kiegyensúlyozott módon, magas színvonalú minőséget nyújt a testnevelők számára a továbbképzés területén. A testnevelők munkájának minőségi javulásához, mi a Testnevelési Egyetemen tevékenyen hozzájárulunk” – hangsúlyozta végezetül Györfi János.”

 

Címkék: TÁMOP
2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!