Áprilisban nemzetközi Tudományos Diákkonferencia a TF-en!
2018. március 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Immár 23. alkalommal rendezi meg a Testnevelési Egyetem a Nemzetközi Tudományos Diákkonferenciát, amelyre ebben az esztendőben április 27-én kerül sor. A szervezők tervei szerint a magas szakmai színvonalú konferencia reggel 8 órától délután 4 óráig tart majd. 

Eddigi tapasztalatainkból kiindulva 35-40 magyar, illetve 10 külföldi hallgató előadására számíthatunk, nagyjából ugyanennyi témavezető és konzulens segítő együttműködésével.

A rendezvény népszerűségére jellemző, hogy már több európai és hazai egyetemről jelezték részvételüket a kutatók, az egynapos konferencián külföldi és magyar meghívott előadók egyaránt lesznek. A délelőtti és a délutáni szekcióülések között melegebéd-fogadással kedveskedünk, a konferencia végén pedig értékes díjakat adunk át a legjobb előadóknak.

Áprilisban nemzetközi Tudományos Diákkonferencia a TF-en

Az eddigi meghívott előadók, akiket a szervezők úgy választottak ki, hogy bemutassák a sporttudományok széles palettáját:

  • Dr. Karsten Froberg (Department of Sports Science and Clinical Biomechanics University of Southern Denmark, Odense). Kutatási területe a klinikai biomechanika.
  • Pror. Gáti István (Pécsi Tudományegyetem, Egészségtudományi Kar). Kutatási területe a vállizom endokrin szerepe és az izombetegségek.
  • Prof. Dr. Jerzy Kosiewicz (Editor-in-chief of the „International Journal of Physical Culture and Sport. Studies and Research. Varsó, Lengyelország.) Szakterülete: Sportfilozófia és módszertan.

Továbbá, váruk magyar diákokat és témavezetőiket a határon kívüli egyetemekről.

Minden TDK-s kutatót szeretettel várunk a nagyszabású áprilisi rendezvényünkre!

A rendezvény honlapja (angol nyelven) >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!