;>
Archívum

2004.

Ünnepsorozat 1956 emlékére

Ünnepsorozat 1956 emlékére

A TF-en az ünnep már 2004. október 21-én, csütörtök délután megkezdődött, amikor is kiállítás nyílt az AULA előterében Almási László eredeti 56-os felvételeiből "Ez volt 1956" címmel. A kiállítás megnyitóját maga a fotós is megtisztelte, aki másfél éve települt haza Los Angelesből, miután 1956-ban távozni kényszerült Magyarországról. A mintegy 20 kép dokumentativ erővel adta vissza az eseményeket és helyszíneket.

Vérrel szerzett szabadság

Vérrel szerzett szabadság

A TF műhely 2004. október 22-i zenés irodalmi estjének plakátja. A helyszín a XII. kerületi Művelődési Központ Irodalmi Teaháza volt.

Az aradi vértanúk emléknapján

Az aradi vértanúk emléknapján

Kivételesen szép napra virradtunk 2004. október 6-án. Meleg volt, sütött a Nap. Ilyen szép időben kezdhettük meg délben az ünnepséget. 11.50-től zene invitálta az érdeklődőket a D-épület előtti kopjafához. A szereplők ünneplőben, míg a hallgatóság "munkaruhában" jelent meg.

Karinthy cirkusza (MOM)

Karinthy cirkusza (MOM)

Karinthy cirkusza címmel 2004. április 23-án, péntek este a XII. kerületi Művelődési Központ (volt MOM) Kupolatermében tartottunk előadást a Központ meghívására. Ezen az előadáson már elég sok tehetséges TF-es hallgató lépett fel.

Látjátok feleim,... (TF)

Látjátok feleim,... (TF)

2004. április 16-án a TF Esték vendége volt két hallgatónk, Berdán László és Takács Bence, a "Látjátok feleim, mik vagyunk? Íme..." című előadással. A helyszín ismerős, ugyanakkor "félelmet keltő" volt: kérdéses volt, hogy ilyen hatalmas teremben a versek mondanivalója és az est összeállítása ugyanúgy eljut-e az emberekhez, mint a többi helyszínen.

Emlékezés a 48-as szabadságharcra

Emlékezés a 48-as szabadságharcra

2004. március 15-e hétfői napra esett. Ezért már nagyon korán, péntek délben rendezte meg a TF az ünnepséget. A hagyományoknak megfelelően az I. évfolyamos hallgatók adták a műsort (Facskó Marica, Szigetvári Kata, Takács Kata, Vaszkó Bence, Vetró Péter), egy-két felsőbb éves "vendég-fellépővel" (Berdán László, Takács Bence).

Látjátok feleim, mik vagyunk? Íme… (MOM)

Látjátok feleim, mik vagyunk? Íme… (MOM)

2004. február 12., a XII. kerületi Művelődési Központ Kupolaterme: „Látjátok feleim, mik vagyunk? Íme…”, 7 évszázad magyar verseiből összeállított zenés-irodalmi est.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!