Sporttudományok Doktori Iskola,phd komplex vizsga

A doktori képzés során, a 4. félévben a hallgatóknak nyilvános komplex vizsgát kell tenniük. A második képzési szakaszba lépés feltétele a sikeres komplex vizsga, a vizsgára jelentkezés feltétele az előírt tanulmányi kreditpontok teljesítése.

Sporttudományok Doktori Iskola,jelentkezési felhívás,OTDT,Roska Tamás Tudományos Pályázat

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) 2017-ben elhatározta, hogy a felsőoktatás különböző képzési szintjein történő tehetséggondozó, tudományos kutatói tevékenység folyamatosságának támogatása és perspektíváinak felmutatása, a tehetség elismerése és a fiatal kutatói teljesítmények megismertetése, valamint Roska Tamás tudományterületeket összekapcsoló, nemzetközileg elismert kutatói életműve előtti tiszteletadás céljából életre hívja a Roska Tamás tudományos előadások intézményét.

felhívás,Sporttudományok Doktori Iskola,beiratkozás

A 2022/2023. tanév I. félévével kapcsolatban a Doktori Iskola az alábbiakról tájékoztatja a hallgatókat.

Sporttudományok Doktori Iskola,Doktoranduszok Országos Szövetsége,doktorandusz,szabadegyetem,DOSZFESZT

A Doktoranduszok Országos Szövetségének hagyományos nyári rendezvénye, a DOSZFESZT harmadik alkalommal 2022. szeptember 2-4. között kerül megrendezésre Debrecenben, házigazda a Debreceni Egyetem Doktorandusz Önkormányzata. Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 15.

Sporttudományok Doktori Iskola,meghívó

The Hungarian University of Sports Science Doctoral School of Sport Sciences invites you to attend a lecture by Dr. Zhen Yan: Exercise as a medicine.

Sporttudományok Doktori Iskola,meghívó,PhD Szimpózium

Kedves Hallgatók, kedves Témavezetők, kedves Érdeklődők! A Doktori Iskola szervezésében idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Sporttudományi PhD Szimpózium.

Sporttudományok Doktori Iskola,jelentkezési felhívás,phd komplex vizsga

A doktori képzés során, a 4. félévben a hallgatóknak nyilvános komplex vizsgát kell tenniük. A második képzési szakaszba lépés feltétele a sikeres komplex vizsga letétele.