;>
Archívum

2003.

Látjátok feleim, mik vagyunk, íme... (MOM)

Látjátok feleim, mik vagyunk, íme... (MOM)

Hallgatóink, Berdán László ás Takács Bence  nagy sikerrel léptek fel 2003. október 28-án - a László Gyula Történelmi és Kulturális Egyesület meghívásának eleget téve - a MOM Színháztermében a "Látjátok feleim, mik vagyunk, íme..." című zenés irodalmi estünkkel.

Emlékezés 56-ra

Emlékezés 56-ra

2003. október 22-én délelőtt 11 órakor a TF Győri úti (volt leány) kollégiuma falán lepleztek le emléktáblát a TF Forradalmi Bizottságának tagjai. A megemlékezésen Úrvári Sándor, a Bizottság hallgatói képviselője mondott beszédet. A táblát végül Dr. Nyerges Mihály dékán és a kerület polgármestere, Dr. Mitnyan György közösen koszorúzta meg.

Emlékezés az aradi vértanúkra

Emlékezés az aradi vértanúkra

Bensőséges ünneplésre került sor október 6. hétfőn déli 12 órakor a Megemlékezések Helyén, a kettős kopjafánál. A jéghideg, viharos széllel és időnként napsütéssel dacolva mintegy 100 ember gyűlt össze, hogy lerója tiszteletét és emlékezzen a 13 vértanú tábornokra, Batthyány Lajos miniszterelnökre.

Wass Albert est a MOM-ban

Wass Albert est a MOM-ban

2003. március elején sikeres Wass Albert estet adtak hallgatóink a TF Esték keretén belül. Az akkor zsúfolásig megtelt Aula közönségén kívül más is érdeklődhetett az est iránt, hiszen hamarosan felkérést kaptunk a László Gyula Történelmi és Kulturális Egyesülettől vendégfellépésre a XII. kerületi MOM Művelődési Központba.

A Költészet Napja

A Költészet Napja

Különleges élményt nyújtó, felejthetetlenül szép este volt a 2003. április 11-én, a Költészet Napján rendezett zenés irodalmi megemlékezés. Nagy várakozás előzte meg Berdán László és Takács Bence TF-es hallgatóink "Látjátok feleim, mik vagyunk? Íme…" című zenés irodalmi megemlékezését.

Wass Albert est a TF-en

Wass Albert est a TF-en

Évek óta egyre több tehetséges hallgatóra figyelünk fel a TF ünnepi műsorainak szervezésekor. Ezért merült fel a gondolat - még tavaly nyáron, ősz elején -, hogy lehetőséget kellene adni a diákoknak szélesebb közönség előtt történő bemutatkozásra is. Az ötlet konkrétan is megfogalmazódott: Wass Albert műveiből kellene egy estet rendezni.

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!