Nagyszabású konferenciát rendeznek a mesterséges intelligenciáról egyetmünkön

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem lesz a helyszíne a „Mesterséges intelligencia” elnevezésű konferenciának, amelyet március 27-én, szerdán rendeznek az Athén-teremben.

Az RRF projektiroda eseményén dr. habil Cserny Ákos, a TF oktatási rektorhelyettese mond nyitóbeszédet, majd dr. habil. Ollé János, a Digitális Módszertani Intézet vezetője szól a mesterséges intelligencia szerepéről a felsőoktatásban. Ezt követően dr. habil. Aczél Balázs „Előnyök, veszélyek és szabályozás a mesterséges intelligencia tudományos alkalmazásában” című előadását hallgathatják meg a résztvevők.

A folytatásban dr. Horváth László tart előadást „A mesterséges intelligencia pedagógiailag tudatos integrálása a felsőoktatás-pedagógiai gyakorlatba” címmel, majd az esemény zárásaként Világi Kristóf lép a hallgatóság elé „Mesterséges intelligencia lehetőségei a sportban és integrálása a TF oktatási folyamataiba” című előadásával.

Program és regisztráció >>>

A konferencia az RRF-2.1.2-21-2022-00032 azonosítószámú, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem gyakorlatorientált oktatásmódszertani megújítása projekt megvalósulását segítette. A projekt Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének keretében valósul meg.

  

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!