Meghívó a VII. Sporttudományi PhD Szimpóziumra

Kedves Hallgatók, kedves Témavezetők, kedves Érdeklődők! A Doktori Iskola szervezésében idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Sporttudományi PhD Szimpózium.

Meghívó a VII. Sporttudományi PhD Szimpóziumra

A Szimpózium az Új Nemzeti Kiválósági Program hivatalos rendezvénye is, amelyen a 2021-ben támogatást elnyert doktoranduszok külön szekcióban mutatják be elért tudományos eredményeiket.

A Szimpózium célja továbbra is lehetőség biztosítása a doktoranduszok számára kutatási terveik, eredményeik bemutatására, valamint egymás munkáinak megismerésére.

A tavaszi félévben aktív státuszú hallgatók részvétele előadással kötelező. Az 5-8. féléves hallgatóknak már az elért eredményeiket kell bemutatni a Szimpózium ún. konferencia részén, az 2-4. féléves hallgatók választhatják az ún. témabemutatás részt, ahol a kutatási tervüket és előrehaladásukat adhatják elő a Doktori Iskola vezetői és hallgatótársaik előtt. Az 1. féléves hallgatók részvétele is kötelező, de nem kötelező az előadás tartása.

A konferencia részre szeretettel várjuk más egyetemek doktoranduszait, doktorjelöltjeit is!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció és absztraktbeküldés határideje: 2022. június 17. 12.00 óra.

A Szimpózium időpontja: 2022. június 27-28. Helyszín: K1 épület, C101 és C102 terem.

Erre a hagyományos tudományos ünnepre előadók mellett szeretettel és tisztelettel vártunk mindenkit, aki szeretné nyomon követni és segíteni a magyar sporttudomány fejlődését.

Üdvözlettel,
Dr. Radák Zsolt
egyetemi tanár
a Doktori Iskola vezetője

Program

  • kivonatos program >>>
  • részletes program az absztraktokkal >>>

Projektek

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!