Állásajánlatok

Üdvözöljük a TF ÁlláSportálján! Oldalunk célja elsősorban, hogy segítse az intézmény hallgatóinak és a piaci szereplők összekapcsolását, ezáltal biztosítva azt, hogy a magas szintű megszerzett tudást a számukra megfelelő környezetben kamatoztathassák. Az alábbiakban találhatóak partnereink által közzétett, folyamatosan frissülő álláshirdetéseink!

Kedves hallgatóink! Amennyiben karrier területen tanácsadásra vagy segítségnyújtásra van szükségetek, esetleg kérdés merül fel, jelentkezzetek itt!

Kedves partnerünk! Ha állásajánlatát szeretné oldalunkon megjeleníteni, vagy együttműködést kezdeményezne az egyetemmel, kérjük írjon nekünk a karrier@tf.hu címre!

Várpalotai Tanuszoda keres uszodamester-gépész munkakörben új jelentkezőket.

Rétságon található dr. Katona Ernő Tanuszoda keresi új munkatársát uszodamester-gépész munkakörben.

Pannonhalmi Tanuszoda uszodamester- gépész munkatársat keres.

Gazdagréti Tanuszoda várja uszodamester pozícióba jelentkezőket.

Budapest több uszodája is várja új munkatársait uszodamester pozícióban rész és teljes munkaidőben.

Budakeszi uszoda uszodamester- gépész munkatársat keres hosszú távra. A pozíció azonnal betölthető.

Amennyiben szeretnél az egyetemi tanulmányaid mellet pénzt keresni itt a lehetőség.

Dolgozz egy amerikai gyerektáborban és utazd körbe az Egyesült Államokat! Fejleszd az angol tudásod, szerezz értékes külföldi munkatapasztalatot és új barátokat.

A Sylvester János Református Gimnázium testnevelő tanárt keres részmunkaidőben, heti 18 testnevelés óra megtartására.

A Szigetszentmiklós Tankerületi Központ a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskoában pályázatot hirdet, Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében, testnevelő munkakör/feladatkör betöltésére.

Animátorokat és segédoktatókat keresünk csapatunkba, olaszországi munkavégzéssel.

A Kreatív Iskola testnevelő tanári munkakörben hirdet állást. Az állást betöltő személy szakmai szabadságban, kis létszámú osztáyokban dolgozhat, segítő pedagógussal együtt.

A Nemzeti Sportügynökség uszodamester-gépész munkakörben hirdet állást a Budakeszi Tanuszodában. Az állást betöltő személy főbb feladata az uszoda nyitvatartási ideje alatt a vendégek és a sportolók kiszolgálása, a vízfelület folyamatos figyelése, csapatok nyilvántartása, pályaállítás, balesetek megelőzése, az uszodavíz minőségének, hőfokának szabályzása, valamint a vízforgató és fűtésrendszer folyamatos karban tartása, a szűrőrendszerek folyamatos visszamosása, és felelős a medencék tisztán tartásáért.

A Nemzeti Sportügynökség Zrt. Jegypénztáros pozícióba keresi munkatársát a Gazdagréti Tanuszodába. A leendő kolléga főbb feladatai a pénztár nyitvatartási ideje alatt az uszoda szolgáltatásait igénybe vevő részére az érvényben levő ár-, és díjszabás alapján belépőjegyek értékesítése. Vevőigény alapján a készpénzes számla kiállítása, versenyzőbérlet külön engedélyek alapján történő értékesítése. Napi bevétel összesítése, elszámolása a napi összesítő alapján, összes bérletkészlet figyelemmel kísérése.

Jegypénztáros, takarító munkakörben hirdet állást a Nemzeti Sportügynökség a Budakeszi Tanuszodában, aki a pénztár nyitvatartása alatt az uszoda szolgáltatásait igénybe vevők részére az érvényben lévő ár-, és díjszabás alapján belépőjegyeket értékesít. Emellett a havi tisztítószer, takarítóeszköz, eü. papír igény létesítményvezető felé történő jelzése.

Részmunkaidős teremedző kollégát keres Budapest legújabb exkluzív fitness terme, a V.30 Sportközpont.

Uszodamester munkatársat keres a Nemzeti Sportügynökség a Hajós Alfréd Sportuszodába, aki az uszoda nyilvántartási ideje alatt ellátja a vendégek és sportolók kiszolgálását, a vízfelületek folyamatos figyelését, csapatok nyilvántartását, fogadását, a pályaállítást, segít a balesetek megelőzésében. Ellenőrzi továbbá a medencék vizének hőfokát és tisztaságát, gondoskodik a medencék környezetének tisztaságáról és állandóan figyelemmel kíséri a medencében tartózkodókat, vendégfelügyeletet és életmentési feladatokat lát el.

A Monori Tankerületi Központ várja pályakezdő és gyakorlott testnevelők jelentkezését a 2023/2024-es tanévre Gyáli, Monori, Vecsési és Dabasi járáshoz tartozó általános iskoláiba!

A DOWN Alapítvány Gondozóháza pályázatot hirdet rekreációs munkatárs munkakör betöltésére.

Uszodamester munkatársat keres a Nemzeti Sportügynökség a Tüske uszodába, aki az uszoda nyilvántartási ideje alatt ellátja a vendégek és sportolók kiszolgálását, a vízfelületek folyamatos figyelését, csapatok nyilvántartását, fogadását, a pályaállítást, segít a balesetek megelőzésében. Ellenőrzi továbbá a medencék vizének hőfokát és tisztaságát, gondoskodik a medencék környezetének tisztaságáról és állandóan figyelemmel kíséri a medencében tartózkodókat, vendégfelügyeletet és életmentési feladatokat lát el.

Instruktor munkatársat keres a Nemzeti Sportügynökség a Tüskecsarnokba, aki ellátja a létesítmény nyitvatartási ideje alatt a tornatermek, squash pályák, jorky ball pálya, valamint a konditerem, és funkcionális termek folyamatos felügyeletét, elvégzi a tornatermek pályaállítását (röplabda/tollas/kosárlabda).

We are looking for an office trainee to support the sports department.

Naponta frissülő, a sport területén releváns pályázatokkal várunk! Gyere és látogasd meg a Decathlon karrier portálját, ahol számos állásajánlat közül választhatsz. Portálunkon különböző területekre vonatkozó állásokat találsz az ország gyakorlatilag teljes területén. Főállást, esetleg diákmunkát keresel? Nálunk jó helyen jársz!

A Stilianos Babauszoda hálózat budai egységei olyan lelkes munkatársakat keresnek, akik hosszú távon szeretnének egy igazán jó csapatban dolgozni és szeretnek kisgyermekekkel foglalkozni.

Projektek

2023. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!