Szélesedő ösztöndíjprogram a TFSE-ben sportoló hallgatóknak
2024. május 6.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A MOL-Új Európa Alapítványnak köszönhetően a TF megnövelhette a keretösszeget, így pályázati alapon kiemelten tudja támogatni a teljesítményükkel rászolgáló TFSE-s sportolókat.

Tanulás és élsport egyszerre?

Igen, megoldható!

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem az eddigieknél is nagyobb súlyt fektet erre, ösztöndíjjal igyekszik támogatni a minél jobb eredmény elérésében a TFSE szakosztályaiban versenyző TF-hallgatókat.

A tanulmányi időszakhoz igazodva két kiírásban lehet ösztöndíjhoz jutni a teljesítmény révén, február és június, illetve szeptember és január között.

Örömhír, hogy a MOL-Új Európa Alapítványnak köszönhetően a TF megnövelhette a keretösszeget, így összesen havonta közel hatmillió forint támogatást tud adni, melyből száznál is több sportoló részesül.

Atlétika, birkózás, cselgáncs, futsal, kajak-kenu, kerékpár, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, szellemi sportok, tékvandó, torna – a TFSE-ben versenyző hallgatókat jelenleg ennyi sportágban támogatja az egyetem, hogy minél jobban össze tudják egyeztetni élsportolói pályafutásukat a tanulmányaikkal.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!