Konferencia felhívás - HMAA FÜRED2022
2022. május 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Az Amerikai Magyar Orvosi Szövetség Magyarországi Tagozata (HMAA-HC) egyetemi hallgatóknak (orvosi, fogorvosi, gyógyszerészhallgatók, sporttudományi) mellett rezidensek, a doktorandusz hallgatók és a szakorvosok részére egyaránt szervez évente nyári konferenciát.

Konferencia felhívás - HMAA FÜRED2022

A konferencia során a magyar orvostanhallgatóknak és fiatal orvosoknak lehetőségük nyílik megismerkedni a HMAA Buffalo és Houston csereprogramjával (amelyet hatodéves hallgatók számára hirdetnek meg), és megismerhetnek azokkal a hallgatókkal, akik már részt vettek a programban. Lehetőség van érdekes előadások meghallgatására is, amelyeket korábbi és jelenlegi társaik, valamint neves magyar és külföldi orvosok, professzorok tartanak. A rendkívül barátságos légkörű multidiszciplináris konferencia nagyszerű lehetőséget kínál az orvostanhallgatók számára, hogy informális beszélgetést folytassanak az Egyesült Államokban dolgozó professzorokkal és orvosokkal.

Angol és magyar nyelvű előadásokat lehet tartani a konferencián. A legjobb előadásokat a HMAA díjazza. A legjobb angol nyelven megtartott előadást a HMAA által felajánlott Ivan Krisztinicz-díjjal jutalmazzák, a nyertes részt vehet az éves HMAA konferenciáján Sarasotában (FL), amelyet a HMAA finanszíroz. A legjobb magyar nyelvű előadást id.Istvan Mechter díjjal jutalmazzák. Az egyes területeken a legjobb előadásokat is díjazzák (pl .: a legjobb előadás neurológia / sebészet témakörében).

A HMAA-HC vezetősége úgy döntött, hogy a 2022-es konferenciát hagyományos módon, személyes jelenléttel szervezi meg. Amennyiben a járványügyi helyzet 2022 augusztus elején nem engedné a személyes jelenlétet, úgy a konferencia online módon zajlana. A kongresszus idén innovatív és interaktív esemény lesz.

Az előadások nyelve: angol vagy magyar

Helyszín: Balatonfüredi Állami Szívkórház,8230 Balatonfüred, Gyógy tér 2.

Bővebb információ és regisztráció >>>

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!