Sajtóközlemény: Megvalósulási szakaszába fordult a TF fejlesztése
2023. február 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem az RRF-2.1.2-21 Gyakorlatorientált felsőfokú képzések infrastrukturális és készségfejlesztése tárgyú konstrukció keretében sikeresen pályázott.

Az RRF-2.1.2-21-2022-00032 számú, „A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem gyakorlatorientált oktatásmódszertani megújítás” elnevezésű projekt, hazai és európai uniós vissza nem térítendő támogatásból valósul meg Budapesten, a Széchenyi Plusz Program keretében az Európai Unió Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszköze, mint finanszírozó alap támogatásával, 1,524 milliárd forint értékben. A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen a digitáliseszköz-fejlesztés mellett tananyagfejlesztés és oktatói készségek fejlesztése is szerepel.

A felsőoktatás kihívásaira, az Egyetemnek értékteremtő folyamatainak újraértelmezésére a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem a képzési kínálat piaci igényekhez igazításával, oktatási innovációkkal, a mennyiségi növekedési stratégiák helyett a minőségi stratégiák támogatásával kíván válaszolni.

A projekt eredményei hatékonyan, széles körben és fenntartható módon szolgálják a felsőoktatás gyakorlati képzési portfóliójának megerősödését és a Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervében megfogalmazott célokat.

További információ:

  • Világi Kristóf szakmai vezető (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • Zvara Zsolt projektmenedzser (+36 30 260 8720 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

RRF infóblokk (fekvő, keretes)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!