Párizsban járt a TF delegációja
2022. december 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Négyfős TF-küldöttség látogatott Franciaországba, ahol az ILEPS Sporttudományi Egyetemmel és más helyi szervezetekkel folytatott tárgyalásokat többféle együttműködésről.

Párizsban járt a TF delegáció

December 7. és 9. között az ILEPS Sporttudományi Egyetemen és a Francia Nemzetközi és Stratégiai Ügyek Intézetének (IRIS) székházában járt a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem képviseletében prof. dr. Géczi Gábor, a TF Gazdaság és Társadalomtudományi Intézetének igazgatója, a Sportmenedzsment Tanszék vezetője, dr. habil. Kádár Judit, az egyetem nemzetközi kapcsolatok igazgatója, Szekeres Lilla mobilitási koordinátor, valamint Papp Péter István, a Pályázati és Innovációs Központ projektmenedzsere és nemzetközi referense.

A látogatás első napján sportmenedzsmenttel kapcsolatos programokról, képzésekről, a két egyetem közötti jövőbeni kutatási és képzési együttműködésekről, illetve mobilitási lehetőségekről egyeztettek a felek az ILEPS Sporttudományi Egyetemen.

A folytatásban delegációnk a Francia Nemzetközi és Stratégiai Ügyek Intézetébe látogatott, ahol egy konferencia keretében került sor egyetemünk sikeres sportdiplomáciai programja, az ISCA TES-D Towards an EU Sport Diplomacy Project záróeseményére.  

A látogatás során küldöttségünk megerősítette a TF, valamint az ISCA, az ILEPS és az IRIS közötti partnerségeket.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!