Sikeresen zárult a 2022-es őszi NET-program
2022. december 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Eredményesen ért véget a járványhelyzet után újraindított Nemzetközi Edzőképző Tanfolyam a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen.

Sikeresen zárult a 2022 es őszi NET program

Hosszú szünet után idén ismét jelentkezhettek az érdeklődők a TF Nemzetközi Edzőképző Tanfolyamára (NET), amelyet a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem szervezett a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és Olimpiai Szolidaritás (OSz) támogatásával.

December 6-án tartották a 2022-es őszi NET-program záróünnepségét, amelyen a NET-ösztöndíjasok ünnepélyes keretek között vehették át oklevelüket. Az eseményen megjelent az egyetem vezetősége, a tanfolyamon tanító oktatók és a NET szervezői is.

Nagy örömünkre szolgált, hogy Jaszin Juszfi (Yassine Yousfi), az NOB edzőképzésének vezetője és Silvia Lucciarini, az OSz sportágfejlesztési egységének projektmenedzsere is részt vett az ünnepségen. Megtiszteltetésként elfogadta meghívásunkat őexcellenciája Gjeneza Budima asszony, Koszovó budapesti nagykövete, hogy személyesen gratuláljon Blendi Hakszikadrijának (Haxhikadrija), az első koszovói résztvevőnek és edzőtársainak.

Az ünnepélyen köszöntőbeszédet mondott dr. Ökrös Csaba, a TF általános rektorhelyettese és dr. habil Kádár Judit, a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője. A tanfolyamra hét országból – Bahrein, Barbados, Bhután, Botswana, Koszovó, Srí Lanka és Tanzánia – érkeztek jelentkezők, akik öt sportágban szereztek képesítést.

Az oklevélátadó után ünnepi ebéd következett, amelynek során a résztvevők elbúcsúztak oktatóiktól. Reményeink szerint más képzési programokon is viszontlátjuk a frissen végzetteket, akik immáron az Alumni-család tagjainak mondhatják magukat.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!