Végleges az V. Sport és Innováció Konferencia első napjának programja
2022. augusztus 4.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

2022. szeptember 14. és 16. között rendezik az V. Sport és Innováció Konferenciát, amelynek a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (TF), a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) és a Kézilabda-specifikus Módszertani központ ad otthont. A rendezvény fő témája: „Tehetségből teljesítmény”.

Végleges az V. Sport és Innováció Konferencia első napjának programja

A rendezvény első napját a TF-en tartják, míg csütörtökön – két napra, szeptember 15-ére és 16-ára – a NEKA-ra költözik az esemény.

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a konferencia programbizottsága – dr. Sterbenz Tamás rektorral egyeztetve – véglegesítette a szeptember 14-i nyitónap programját.

Az első nap kínálatában három előadás és hat szekció szerepel, amelyek többféle megközelítésből járják körbe a konferencia fő támáját. A nyitónapon az előadások és a szekciók mellett a hazai sportági ernyőszervezetek és a kiemelt klubok is megjelennek kiállítóként a TF Aulájában. A szervezők célja, hogy ezzel is segítsék a sporton belüli előremutató tapasztalatcserét és a közös fellépést, amelynek a TF – a korábbi évtizedes tradíciót ápolva – az élére kíván állni.

Az eseményre itt regisztrálhatunk, a konferencia programja pedig itt tekinthető meg.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!