Szurkoljunk a magyar vízilabdázóknak Pixa X és Metzker Vikória közös dalával!
2022. június 24.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A hazai rendezésű vizes világbajnokság hivatalos szurkolói dala csak nemrég került ki a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos felületeire, de már csaknem 15 ezren nézték meg. Reméljük, nemcsak a szurkolók, hanem a magyar női és férfi vízilabda-válogatott tagjai is sokat hallgatják, és a dal újabb és újabb győzelmekhez segíti a mieinket.

Szurkoljunk a magyar vízilabdázóknak Pixa X és Metzker Vikória közös dalával

Már javában zajlik a hazai rendezésű vizes világbajnokság, amelyen számos remek magyar sportolóért izgulhatunk.

Itt van mindjárt olimpiai bajnok úszónk, Milák Kristóf, aki ragyogóan kezdte szereplését, hiszen 200 méter pillangón világcsúccsal lett első. Nem panaszkodhatunk női és férfi pólósainkra sem, akik sikerrel vették az első akadályt, bár női vízilabdázóinknak már kevésbé ment jól a folytatás, hiszen második csoportmeccsükön kikaptak a nagy rivális Olaszországtól.

Nem úgy a férfiak, akik a Montenegró elleni négygólos győzelem után a brazilokat fektették kétvállra magabiztosan a csoportmeccsek során, így már a legjobb nyolc között érezhetik magukat.

Bárhogyan is alakulnak az eredmények, pólósainknak mindenféleképpen szükségük van a biztatásra. Ezért is tette közzé a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos szurkolói dalát különböző közösségi oldalain. A Pixa X és Metzker Viki alkotta duó Bajnok című dala nagyot üt, ajánljuk mindenki figyelmébe.

Gyertek és szurkoljatok a női és a férfi vízilabda-válogatottnak a vizes vb-n!

Fotó: nso.hu

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!