Elismert rekreációs szakember a TF-en! Podcast Dr. Bánhidi Miklóssal
2022. április 13.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A rekreáció című tantárgyat még sok kétkedéssel fogadtuk TF-es diákként az 1980-as évek elején. Igazán nem értettük, hogy erre miért is van szükség, csak azt éreztük, hogy laza, sportos tevékenységekről van szó, amelyekkel kipihenhetjük magunkat, hogy egészségesebbek legyünk, vagy jobban koncentrálhassunk a következő napi kötelezettségeink elvégzésére - írja Rekreológia című könyében, Dr. habil. Bánhidi Miklós.

Elismert rekreációs szakember a TF-en! Podcast Dr. Bánhidi Miklóssal

A jelentős gyakorlati tapasztalattal és számos meghatározó publikációval rendelkező oktató a TF-en folytatja pályafutását.

A Rekreációs Világszövetség igazgatótanácsának és elnökségének, valamint meghatározó bizottságok tagjaként Bánhidi Miklós sokat tud tenni a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemért, és a hallgatók személyében egy elismert szakemberrel találkozhatnak. Magyarország egyik vezető rekreációs szakembere a TF-ről indult, majd számos nagy eseménnyel, jelentős publikációkkal a háta mögött, Győrben illetve a Pécsi Tudományegyetemen eltöltött éveket követően érkezik vissza a - ma már - Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemre.

Az egyetemi docenssel készült podcast itt meghallgatható.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!