Új képzések révén bővült a Sportvizsgaközpont repertoárja
2022. március 23.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Február 17-én számos új szakképesítést vett nyilvántartásba az Innovációs és Technológiai Minisztérium, amely érinti a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem (MTSE) Sportvizsgaközpontját is.

Új képzések révén bővült a Sportvizsgaközpont repertoárja

Az új képzések között tájékozódási futásban sportoktató és sportedző, latin tánc, tánciskola, utcai tánc, valamint show és színpadi tánc szakirányban pedig táncinstruktor képzésre nyílik lehetőség.

Szorosan ide kapcsolódik, hogy a Sport ágazaton belül március 11-én bővült a szakképesítések lehetősége, s ezáltal az MTSE Sportvizsgaközpontjának vizsgalebonyolítási repertoárja is: muaythaiban, ju-jitsuban, kick-boxban és grapplingben sportoktatók és sportedzők, míg röplabdában (illetve annak szakágaiban), szinkronúszásban, akrobatikus rock and rollban és kosárlabdában sportedzők vizsgáztatását szervezzük.

A Sportvizsgaközpont várja a szakértők és vizsgáztatók korábban benyújtott pályázatának kiegészítését, egyszersmind új pályázatokat is. Fontos információ, hogy a pályázatok kiegészítése a pályázható feladatok kitöltésével, új pályázat pedig e mellett a regisztrációs lappal együtt nyújtható be.

A szakképesítések programkövetelményeiről a szakkepesites.ikk.hu oldalon lehet tájékozódni.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!