Induljon az agytorna!
2017. november 14.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

Nagyszerű kezdeményezéssel rukkolt ki Sirgely Mátyás, egyetemünk sportszervező szakának végzős hallgatója: megszervezte a TE történetének első kvízjátékát! Az agytornát november 15-én, szerdán este nyolc órától rendezik meg a Margit körúton található Stifler bárban. Három-négy fős csapatok versengenek majd, tíz brigád már jelentkezett, még egy csapatnak van lehetősége leadni a nevezését.

Induljon az agytorna (logó)

„A felvidéki Szepsiről származom, ott már négy kvízt rendeztünk meg, és büszkén újságolhatom, hogy mindegyik nagy sikerű, telt házas versengés volt – mondta megkeresésünkre Sirgely Mátyás, aki a Klebelsberg Kuno Szakkollégium tagjaként szervezi az eseményt. – Ami a szerdát illeti: az indulók lexikális tudására vagyunk kíváncsiak, ennek szellemében állítottuk össze a kérdéseket. Reméljük, újabb emlékezetes este előtt állunk, és lesz lehetőség a folytatásra, merthogy szeretnénk ebből hagyományt teremteni a Testnevelési Egyetemen.”

A szerdai játékban ingyenes a részvétel, a remélt folytatás esetén viszont már lesz nevezési díj.

„Szimbolikus összegre gondoltunk, legfeljebb ötszáz forintra – folytatta Sirgely Mátyás. – Ebből az összegből fedeznénk a nyereményeket. Mindamellett meggyőződésem, hogy az efféle csoportos játékokban nem a nyeremény megszerzésre vezérli az indulókat, sokkal inkább a minőségi szórakozás lehetősége, amelyet jó társaságban élhetnek át a versenyzők.”

Szórakozás, tanulás, versenyzés – kalandra fel!

A játékra a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen keresztül lehet regisztrálni a csapatnév és létszám megadásával.

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!