Edzőtovábbképzés az FC Barcelona módszertani igazgatójával
2018. március 19.Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem

A Testnevelési Egyetem edzőtovábbképzést szervez Joan Vila Bosch, az FC Barcelona módszertani igazgatója és a korábbi spanyol válogatott labdarúgó, edző és menedzser, jelenleg a katalán klubnál elnöki tanácsadó Carlos Rexach részvételével. A továbbképzésre 2018. május 9-én kerül sor a Groupama Arénában.

Labdarúgóedzői workshop a Barcelona módszertani igazgatójával (Joan Vila Bosch)

Az edzőképzés főelőadója Joan Vila Bosch lesz. Az egykori spanyol labdarúgó és edző pályafutása során játszott Johan Cruyff-fal a Barcelona futballistájaként valamint ifjúsági edzőként egyengette Lionel Messi, Xavi Hernandez, Andres Iniesta és Cesc Fabregas pályafutását a Camp Nouban. 2009-2011 között a Katalán Labdarúgó Szövetség technikai igazgatójaként tevékenykedett. Jelenleg az FC Barcelona módszertani igazgatója, aki fő profiljaként az edzőket oktatja, de feladata, hogy fennmaradjon az a filozófia és játékstílus, amelyről a klub világszerte híressé vált.

A továbbképzésen szintén előadóként vesz részt a korábbi spanyol válogatott labdarúgó, Barcelona játékos, edző és menedzser, elnöki tanácsadó Carlos Rexach is.

Labdarúgóedzői workshop a Barcelona módszertani igazgatójával (Johan Cruyff)"A futballban semmi sem ugyanaz. Nincs olyan mozgás vagy akció, ami ugyanolyan lenne, mint egy korábbi..."
 "Ajátékhelyzet felismerése sokkal fontosabb dolog, mint egy egyszerű átadás végrehajtása..." (Johan Cruyff)

 Az edzőtovábbképzésen való részvétellel a maximálisan adható 10 kreditpontot gyűjthetik az edzőkollégák a licencük megújításához.

Az elméleti-gyakorlati előadás összetevői:

  • A délelőtti előadás során a Barcelona gondolatiságának, játékfilozófiájának felépítéséről lesz szó, különös tekintettel a felnőtté válás időszakára.
  • A délután folyamán a délelőtti előadáshoz kapcsolódva gyakorlati bemutatóra kerül sor a Groupama Arénában.

 Labdarúgóedzői workshop a Barcelona módszertani igazgatójával (FC Barcelona)Végezetül álljon itt Prukner László levele, aki a TE meghívását tolmácsolja az érdeklődők felé. 

Tisztelt Kollégák!

Szeretettel meghívjuk Önöket a Testnevelési Egyetem és az FC Barcelona közös szakmai napjára, amelyre 2018. május 9-én a Groupama Arénában kerül sor, a II. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencia társrendezvényeként.

A Testnevelési Egyetem Magyarország vezető sporttudományi intézménye, amely hagyományainak tiszteletben tartása mellett a XXI. század követelményeinek megfelelő új kampuszt épít, és képzéseit is ennek szellemében fejleszti. A labdarúgó edzőképzésben is törekszünk arra, hogy a kor követelményeinek megfelelő oktatást nyújtsunk, ezért a korszerű kutatási és sportszakmai eredményekre támaszkodva, az MLSZ-szel egyeztetve formáljuk elképzeléseinket.

A legújabb ismeretek megszerzéséhez idehaza sokan keresnek sikeresen új utakat - MLSZ Felnőttképzési Intézet, Debreceni Egyetem - és hozzájuk kíván csatlakozni a Testnevelési Egyetem is. A résztvevők egy intenzív egynapos edzői workshopon ismerhetik meg új szemszögből az FC Barcelonát, mint a világ egyik leginnovatívabb klubját és annak tradícióit, valamint módszertani munkáját.

Partnerünk tehát a világhírű spanyol-katalán egyesület, amely a hagyományaira, kultúrájára építve, azokat továbbfejlesztve, tökéletesítve folyamatosan keresi az innovációs lehetőségeket.

Az esemény főelőadója Joan Vila Bosch, egykori spanyol labdarúgó és edző. Vendégünk pályafutása során játszott Johan Cruyff-fal a Barcelona játékosaként, valamint később ifjúsági edzőként egyengette többek közt Lionel Messi, Xavi Hernandez, Andres Iniesta és Cesc Fabregas pályafutását a Nou Campban. 2009 és 2011 között a Katalán Labdarúgó Szövetség technikai igazgatójaként dolgozott. Jelenleg Joan Vila Bosch az FC Barcelona módszertani igazgatója, aki fő profiljaként az edzőket oktatja, de feladata, hogy fennmaradjon az a filozófia és játékstílus, amelyről a klub világszerte híressé vált.

A továbbképzésen szintén előadóként vesz részt a korábbi spanyol válogatott labdarúgó, Barcelona játékos, edző és menedzser, a klub jelenlegi elnöki tanácsadója, Carlos Rexach is.

Az edzőképzésen való részvétellel a maximálisan adható 10 kreditpontot gyűjthetik az edzőkollégák a licencük megújításához! A szakmai napot elsősorban UEFA”B”, UEFA” A”, UEFA ELIT Youth „A”, UEFA „PRO” Licences edzőknek ajánljuk.

Az egész napos programon való részvételi költsége 8000 ft+ÁFA. Várjuk mielőbbi jelentkezésüket! A jelentkezés a befizetett részvételi költség igazolásával érvényes. A jelentkezési lapot alább lehet kitölteni. A kreditpontos regisztrációt a helyszínen az MLSZ munkatársai végzik.

Üdvözlettel: Prukner László mesteroktató, csoportvezető (Testnevelési Egyetem, UEFA PRO edző)

Jelentkezési határidő: 2018. május 7, 9:30.

Maximális létszám: 1200 fő.

Jelentkezési lap

(a jelentkezési időszak lezárult)

2024. Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Minden jog fenntartva!